| PinkLife69 a întrebat:

Nata! Am o problema urgenta!
Tocmai am fost la magazin si mi-am cumparat un tricou care mi-a luat ochii din clipa in care l-am vazut insa nu am realizat ca are pe partea din fata de sus pana jos gaurele, adica de fapt am vazut dar tot l-am cumparat si acum vreau sa-l iau la scoala dar daca imi iau sutien apoi trocoul negru o sa se vada aiurea pielea pe sub gaurele si mie jena sa nu imi atraga cineva atentie ca se vede.
Acum ce sa fac, sa imi iau un maiou pe dedesubt sau ar arata si mai stupid? Nu vreau maiou din ala de corp ci care sa se poata purta pe deasupra dar sa il pun sub tricou sa sa nu mi se vada pielea prin gaurele.
Voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Daca nu se vede pielea foarte rau, poti sa-l iei si fara maieu.
Dar daca tot te duci la scoala sigur se va gasi un profesor care sa se ia de tine.Desi legea nu-i permite.El e acolo pentru educatie, nu sa comenteze imbracamintea elevilor.
Dar totusi, ca sa nu ai probleme i-ati un maieu.

| lau90 a răspuns:

Poti purta pe dedesubt maieu negru simplu (mulat) sau chiar colorat.

| Rosca_Catalina_1999 a răspuns:

Eu personal, am asa tricou negru si cind il port il port il port cu un maio negru pe dee desupt si nu arat stupid.

| ioanammaria a răspuns:

Sfatul meu, sa nu iei tricoul la scoala. Am purtat si eu un tricou in genul celui pe care il descrii si am ajuns cu media 9 la purtare!

| PinkLife69 explică:

Neata am scris de fapt dar vad ca "inteligentul" program de "corectare" a scris Nata, wow laughing