| Andreea1095 a întrebat:

Neața.Am parul extrem de deteriorat și as vrea sa îmi fac azi acasă o masca pe care sa o țin pana diseară pe par.Ce masca de par ați încercat și v-a ajutat?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Doar cu uleiuri poti tine pana diseara, restul se recomanda pana intr-o jumatate de ora sau cel mult o ora.
Poti opta pe uleiul de masline ori cel de nuca de cocos. Ambele ajuta foarte mult la intretinerea, hidratare, stralucire, crestere, anti-despicarea parului. Daca il vei folosi de 2 ori pe saptamana timp de o luna, efectele vor fi mult mai mult vizibile, daca il faci din an in Paste nu de astepta la rezultate miraculoase decat la descurcarea parului.
Cand am mentionat restul de masti tratamente dedicate parului tinute pana la 1 ora, sunt cele care contin galbenus de ous, piure de avocado, iaurt etc.
Cauta pe internet masca care este potrivita parului tau, cu ce fel de probleme te confrunti si fa-o dupa placul tau pentru a avea efectele dorite.

5 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Cu ulei de cocos happy

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde ce l-a deteriorat atat de tare!
Daca este din cauza fierului de intins sau intors parul, atunci este ars si nici o masca din lume nu-l poate invia!
Singura metoda este sa-l tai, ca sa scapi de aspectul de matura, al firului mort.

Daca parul este degradat din cauza vopsitului, fiind aspru, se poate face o masca cu ulei de nuca de cocos in amestec cu uleiul de ricin sau cel de masline.
In prealabil se incalzeste usor si se tine pe par minim 1-2 ore, ca rezultatul sa fie satisfacator.
Spalarea se face normala, cu apa calda si sampon, dupa care balsam. Singura diferenta este ca vor trebuii mai multe samponari, din cauza uleiului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de migdale si de masline m-au ajutat destul de mult. Eu nici balsam sau masti din comert nu mai folosesc.

| Deyne a răspuns:

Ulei de masline si galbenus de ou. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Imi cadea parul, il aveam deteriorat, se rupea, iar acum nu mai am probleme. Am folosit masca o data pe saptamana in decursul a 2 luni.

| xxt0much a răspuns:

Incearca ulei de cocos si ca sa-si revina parul foloseste sampon si balsam fara Parabeni si SLS, chimicale. Arunca o privire pe situl asta
https://organik.ro/account/activereferal-8f00bec0e4c673ff47ee894c774e64ec