anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata...e o intrebare mai mult pentru fete.Voi ce faceti ca sa slabiti? Adica vreau si eu ceva ca sa pot slabi, am 48 kg si asta ma deranjeaza,va rog sa-mi dati ceva idei din propria experienta, si fara pastile, ceaiuri etc... FUNDA!

Răspuns Câştigător
| cataleya a răspuns:

Depinde de ce inaltime ai... dar daca vrei sa slabesti iti recomand o dieta care funcctioneaza (o stiu din surse sigure) : deci incepi in prima zi prin a bea sucul de la o lamaie dizolvat in apa si fara zahar, in a doua zi vei bea sucul de la 2 lamai, in a 3-a zi de la 3 lamai pana ajungi la sucul de la 7 lamai dupa aceea vei face o pauza de 2-3 zile si apoi incepi invers adica vei bea in prima zi sucul de la 7 lamai, in a 2-a zi de la 6 lamai pana ajungi la 1 lamaie.Si poti manca mancarea ta de zi cu zi dar Fara dulciuri si mancare tip Fast Food. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

5 răspunsuri:
| sabinabujor2 a răspuns:

48 de kg la ce varsta, ca daca ai 14, 15 atunci esti super slaba.Eu ca sa slabesc fac joging si inot.

| sabinabujor2 a răspuns:

La 13 ani esti super! Eu am 12 si am colege in clasa cu 60, 49, 52...Sa ramai asa ca esti super bine.La fotomodelele de cotume de baie li s-a interzis sa aiba sub 57 de kg. Cere parerea baietilor:le place mai mult o fata careia i se vad coastele, si nu au pe ce pune mana, sau o fata de vreo 48 numa buna la care te poti uita toata ziua. Vrei sa fii schiloada?

| mikey06982 a răspuns (pentru sabinabujor2):

Eiii...schilioada precis nu happy

| ellenadeenisa a răspuns:

Eu am 12 ani si am avut 50 de kg acum am 45 pai in primul rand nu m-am infometat amalergat am facut multe sporturi si sa stii ca nu trebuie sa incerci sa slbesti deodata sper ca te-am ajutat funda?