Din punctul meu de vedere, nu m-as baga nici la suvite, ca ai semana cu un cocalar.
Lasa parul negru, pentru ca-i cea mai buna combinatie posibila, cu ochii verzi.
Schimba-ti hainele, schimba-ti stilul de a purta parul, dar nu-ti schimba culoarea parului. Crede-ma, ca vei fii mult mai atragator si apreciat de fete, pentru combinatia rara: par negru-ochii verzi!
Rar intalnesti un barbat brunet cu ochii verzi, si cred ca esti foarte frumos asa.
Sincer, nu mi-ar place un baiat blond si nici cu parul gri, mai ales cand ai ochii verzi si parul negru. In plus, in 2 saptamani creste radacina parului si vei avea negru din nou, ceea ce va arata orbil.
Uite aici ce inseamna un barbat frumos!
Toti sunt bruneti, cu ochii verzi sau albastri.
https://www.argumentpress.ro/ce-spune-culoarea-ochilor-lui-despre-el/
Nu-i schimba parul, schimba-ti tunsoarea, schimba-ti hainele, dar nu culoarea parului. Are o frumusete aparte, cu ochii verzi.
Nu stiu ce sa zic, atunci ceva suvite?
Din punctul meu de vedere, nu m-as baga nici la suvite, ca ai semana cu un cocalar.
Lasa parul negru, pentru ca-i cea mai buna combinatie posibila, cu ochii verzi.
Schimba-ti hainele, schimba-ti stilul de a purta parul, dar nu-ti schimba culoarea parului. Crede-ma, ca vei fii mult mai atragator si apreciat de fete, pentru combinatia rara: par negru-ochii verzi!
Cum a scris si Ioneasca, e un lucru rar, imi place cum se vede.
Daca vrei totusi sa schimbi, nu te baga direct la blond, ca e o schimbare prea drastica pentru aspectul tau si calitatea parului.
Exista vopsele fara amoniac, si te poti face un saten, nu asa inchis (daca te deranjeaza faptul ca e prea inchisa culoarea actuala).
Daca vrei sa nu-ti distrugi parul complet, incearca henna, aramiu, nu prinde cu totul culoarea pe parul inchis dar ii da stralucire si-l face sa arate super sanatos. Doar ca trebuie sa ai grija si sa iasa culoarea dupa aia, inainte sa incerci alte culori si idei.
anonim_4396 întreabă: