Albastrul de metil se duce dupa 2-3 spalari! AI grija cand iti speli parul pentru ca daca ai aplicat numai pe o suvita, risti sa raspandesti culoarea in tot parul si arata groaznic!
Albastrul de metil nu e vopsea, nici macar nuantator! Daca ploua afara sau ninge, iti curge culoarea din par! De asemenea, ai grija ca iti coloreaza hainele!
Pai de aceea trebuia spalat dupa ce se usca, ca sa nu curga in caz ca ploua sau ninge. Intrebarea e, cat trebuie sa-l spal ca sa fiu sigura ca nu se duce?
Tot o sa curga, crede-ma! Si daca il speli prea mult, nu va mai ramane culoare aproape deloc!
Incerca numai pe o suvita ca sa te convingi!
M-ai speriat putin, recunosc xd. Am decis sa nu ma mai fac...mai bine caut nuantator decat sa ma fac cu asta si sa curga.
Multumesc.
Îţi prinzi părul şi laşi libere şuviţele respective. Pe umeri îţi pui o folie de plastic sau ceva, să nu te pătezi + mânuşi. Pe o bucată de vată torni soluţia şi aplici pe păr, răsucind şuviţa în fiecare parte. După ce s-a uscat complet, vei vedea dacă mai necesită o aplicare sau nu.
De obicei, pe păr brunet se vede un albastru închis, şi necesită 2-3 aplicări. Se curăţă la 3-4 spălări.
Păr şaten - 2 aplicări, se vede un albastru mai deschis. Se curăţă la 5-6 spălări.
Păr blond(deschis sau mediu) - o aplicare, albastru intens. Se curăţă la 10 spălări, dar şuviţele rămân puţin pătate până la a 15-a spălare.
Dacă ai părul cu tente roşcate, albastrul de metil se va face verde după vreo 2 spălări, dar se curăţă într-un final. Pentru albastru-turcoaz, se decolorează soluţia cu o linguriţă de apă şi se aplică doar pe părul blond deschis, pentru culoare intensă. Dacă aplici pe brunet, culoarea o să reziste mai puţin şi n-o să se vadă.
Eu vreau sa-mi fac varfurile, si dupa ce se usca trebuia spalat ca sa nu curga culoarea. Vreau sa intreb cat de mult sa-l spal pana voi fi sigura ca nu se va mai duce culoarea in caz ca ploua sau ninge?
Pai mai bine ai incerca cu tinctura castelanii (3 lei 50 sticluta) e ros sau rosie dar gasesti si mov si se duce la 5 spalari. Pui cateva picaturi intr-un pahar cu apa, tii o suvita de par un minut acolo apoi o scoti si lasi sa se usuce. La mine a mers (in 30 de minute eram toata roz in cap)