| FallingDown a întrebat:

Neata tuturor. happy Banuiesc ca acum toti o stim pe Gloria Melu [ Sofia din pariu cu viata ], nu? Ei bine as vrea sa-mi fac suvite ca ale ei. Nu chiar atat de aprinse ca ale ei, dar in genul acela. Si eu sunt tot bruneta, si as vrea sa stiu ce, de unde sa cumpar si cum sa folosesc. V.am spus : sa nu fie chiar atat de stridente ca ale ei. Multumesc mult, dau funda celui mai bun si mai concret raspuns happy.

Răspuns Câştigător
| Robu_Daniela_1996 a răspuns:

Te duci si intrebi pe aia care vinde, si ii spui ce culoare, iti algi, si ii spui sa-ti dea vopsea de suvite!
Ce'ti trebuie pentru a le aplica pe par:
O curiuta de plastic unde sa amesteci vopseaua
O perie speciala pentru a vopsi parul
si niste folie din aluminiu, pentru a putea stringe suvitele in el
Cum le aplici:
in primul rand amesteci cele 2 feluri de vopsele[se da totul in pachet cu vopsea]
Pregatesti folia taiata in patrat
Faci vreo 15 patrate de folie,in functie de cate suvite vrei sa-ti faci

primul pas pe care'l faci este:iai partea de par unde vrei sa faci suvita,dedesubtul ei pui folia, dupa ce o vopsesti cu peria, o strangi in folia de aluminiu, si asa faci de cate suvite ai nevoiehappy
in acest timp citeste instructiunea si ea iti va spune ce si cand sa le scoti, si cum sa te speli pe caphappy
Sper ca te'am ajutat, acum Funda?

6 răspunsuri:
| andreeadeeaandreeadea a răspuns:

Cu vopsea de par.

| ema04 a răspuns:

Poti sa le faci cu vopsea de par (sa stii ca merge, prietenele mele au incercat si arata foarte bine)sau sa iti aplici una falsawinking

Răspuns utilizator avertizat
| ema04 a răspuns (pentru FallingDown):

Nu, ma refeream la o suvita falsa. si exista vopsea in genul acela de la wella sau syoss

Răspuns utilizator avertizat
| ema04 a răspuns:

Poti sa le faci cu vopsea de par( sa stii ca merge, si arata chiar bine, au incercat prietenele mele) sau poti sa-ti cumperi unele false