| D33d33wttzzaaaaaaa a întrebat:

Neata. Voi ce parere aveti despre tocurile inalte si subtiri? Ca mie imi plac, da mama zice ca-s de femei usoare, si nu vrea sa-mi ia. straight face Chiar asa e?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ca am auzit-o si pe asta! Ei.si mie imi plac tocurile subtiri si inalte, am purtat si 16cm, si te asigur ca nu-s o femeie,, usoara"aceste tocuri te fac mai inalta si subtiaza piciorul, creaza o anumita eleganta, desi trebuie sa recunos e mai greu de mers pe ele, dar daca le porti la anumite ocazii dau foarte bine, nu le poti lua oriunde:la piata sau la scoala, ori la servici...pentru fiecare moment exista anumite reguli! Discuta cu mama ta mai de aproape si ai sa o lamuresti!

16 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Depinde, daca iti plac, asta nu inseamna neaparat ca-ti vor si sta bine.Trebuie sa tii cont si de fizicul tau. Daca esti destul de inalta, nu cred ca ai avea de ce sa mai porti tocuri, te-ar dezavantaja, ai parea un cocostarc! Si acum tine si de confortul pe care ti-l ofera acest tip de tocuri... cel mai important e sa te simti tu bine in pielea ta, purtand tocurile. NU-s tocuri de femei usoare, depinde cum ti le potrivesti la tinuta! Sunt sigura ca daca ii vei explica pe-ndelete mamei tale, iti va cumpara intr-un final! pupici

| JeSa a răspuns:

Buna!
Tocurile inalte le port,, cand e sa ma duc la petreceri, cele medii oricand, iar cele joase le ador, mai ales tip sport - ex. adidasii, tenesii...
Exagereaza mamicu-tau, a fi eleganta nu inseamna a fi "usoara", acum depinde si de ce ti-a zis asa ceva(fiecare cum le stie)... poate are alte motive - lipsa de bani sau cum convietuiti impreuna, stie ceia ce e bine pentru. tine de a purta, si alte enspe exemple de genul. Stiu ca noi, femeile preferam tocuri inalte, ca ne compenseaza...
P. S Ceia ce e de negat ca,,, tocurile inalte nu fac decât să provoace probleme, precum la maduva spinarii ori "musculara" ce agraveaza in mod serios deficitul funcţional preexistent, etc., etc.
Bafta, Jessy

| SweetCandy a răspuns:

Http://assets.acasatv.ro/......strada.jpg

nu e deloc asa:)
ba din contra:)

| caramelitamia a răspuns:

Sunt multe femei usoare si fara tocuri inalte si subtiri. straight face
mie imi plac, arata bine. cu mersul. mai greu. big grin
pentru gamba piciorului gros, nu sunt recomandate, deoarece piciorul o sa arate si mai gros sad (din cauza contrastului dintre piciorul gros, si tocul subtire )
dar pentru picioarele 'normale' sau subtiri sunt foarte misto. happy
eu zic ca ai putea s'o convingi, daca in magazin ii faci o demonstratzie, mergand pe tocurile respective, delicat, feminin, cu un aer de 'fata inocenta '. happy (Exerseaza la o prietena ) big grin

| Ana a răspuns:

Eu sincer n-as purta tocuri subtiri, nu pentru ca sunt d femei usoare, ci doar pentru ca nu-mi plac.

| Razvan a răspuns:

Ei, na.Cum sa fie de femei usoare?! Tocurile subtiri sunt ok daca nu esti prea inalta sau prea grasuta.Chiar dau binebig grin

nony
| nony a răspuns:

Spune-i mamai tale ca comunismul (cacofonie intentionatá) a murit.Sa sara din secolul trecut in cel de acum si, sa mai verifice din cand in cad revistele de moda.Sa mai arunce si o privire pe strada la fete.
E un sfat, sunt sigur ca prin cuvintele tale ii poti explica mai frumoswinking

| DianaLostInDreams a răspuns:

Eee.Acum depinde si de varsta ta. Dar in rest mi se par ok.

| Andutsaa a răspuns:

Si mie imi plac da' din cate am auzit iti strici mersu' happy, nu este adevarat nu sunt de femei usoarehee hee, daca toate femeile care ar' purta tocuri inalte si subtiri ar fi "femei usoare", inchipuieti cum ar fi lumeahappy. Incearca sa vorbesti cu mama ta sa iti ia, spune'i ca ai vrea...arata'i poze. poate o convingihappy(eu asa fac cu mamabig grin)

Bafta :* Bye!:*

| alina_1192 a răspuns:

Sunt ft misto... nu sunt pentru femei usoare dar mama ta nu stie ca a trecut generatia ei cand poate ca pe atunci asa erau considerate aceste tocuri dar ai auzut tu ca s-a inventat incaltaminte spaciala pentru femei usoare? ei bine nu deci...

| alina_1192 a răspuns:

Sunt ft misto... nu sunt pentru femei usoare dar mama ta nu stie ca a trecut generatia ei cand poate ca pe atunci asa erau considerate aceste tocuri dar ai auzit tu ca s-a inventat incaltaminte spaciala pentru femei usoare? ei bine nu, deci...

| ~ Renata ! - ElectroGirl °•° a răspuns:

Buna happy. cum a spus si @bittersweet, depinde cu ce le porti. Daca le combini cu o fustita nu prea scurta gen office sunt ok, dar daca le porti cu o fustita din aia scurta si stramta... e clar ca vei arata ca o femeie usoara. ByE >big grin

| bittersweet a răspuns:

Depinde cu ce le porti. Daca iti iei o fusta scurta si un maieu super decoltat, sigur o sa arati a femeie usoara.
Ofera eleganta piciorului, dar iti strica si mersu daca le porti constant.
Oricum, anul acesta nu prea mai se poarta din ce-am vazut eu. Sunt "la moda" botinele/cizmele cu tocul gros, si nu foarte inalt.

| khiflutza a răspuns:

Nu e asa cum zice mama ta. Eu cred ca e blocata in alt secol big grin... Acum. Depinde pentru cine le porti: pentru tine sau pentru altii? Daca e pentru tine, trebuie sa te simti bine, sa nu "te rupi" pe ele si sa nu fii vulgara. Daca e pentru altii... Hmm. Femeile oricum vor circoti pe seama ta, dar daca porti tocuri inalte si nu stii sa mergi pe ele, vor ride cu toata gura si vei fi penibila. Asa ca incepe exercitiile cu ceva moderat. Din punctul meu de vedere, al unui barbat, tocurile inalte sunt sexi, indiferent cu ce le asortezi, important e (la fel!) sa stii sa mergi pe ele: nu aplecata in fata sau lasata pe spate, nu cu burta inainte sau nu cu genunchii indoiti! Ca sa nu te faci de ris, pentru ca barbatii sunt mai rautaciosi ca femeile si isi mai spun parerea in gura mare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le ador, sunt sexy, feminine, pe mine cel putin ma fac sa am incredere in mine, cu mersu e usor trebuie doar sa mergi putin inainte prin casa.Eu m-am urcat direct pe 10 am mers o jumate de ora (adunate) prin casa cu ele si gata.Bineinteles ca tocurile acestea le iau numai la petreceri.

| papushika a răspuns:

Poate ca pentru ea par vulgare, dar asta nu inseamna ca daca le iei la o imbracaminte adecvata(nu f vulgara cu o fusta f scurta si cu un maieu f decoltat)sunt de femeie usoara.Eu una sunt innebunita dupa ele, imi plac la nebunie, dar nu le port chiar in orice zi, depindfe si de ocazii, incearca sa vb cu ea sa-i explici cum stau lucrurile si ca iti doresti si tu, poate ca te va intelege...
Multa bafta... pup