| Antoniiiia a întrebat:

Neata! vreau sa stiu o parere care credeti ca sunt mai buni pantalonii hot shapers sau slimt fit? nu vreau sa aud pareri gen nu mai bine mananci sanatos sau mergi la sala? fac si asta doar ca vreau sa cumpar si acesti pantaloni, intrebarea este strict de pantaloni.Si daca stie cineva as vrea site-ul lor original.

Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Hot shapers am eu si ma ajuta. http://www.electrostil.ro/......p?/cautare
Daca ea vrea pantaloni ori d aia, ori d aia, nu ii mai dati sfaturi inutile legate de ce nu ar trebui sa cumpere!

6 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Nu iti voi spune ca mai bine mananci sanatos sau mergi la sala, dar iti voi spune ca daca scopul tau e slabitul, ambii sunt la fel de inutili :)) Pantalonii aia ajuta slabirea prin transpiratie. Adica stii ce vei pierde? Apa (ma rog, si electroliti) :)) Iar organismul tau are nevoie de apa. Deci imediat ce te vei rehidrata (lucru pe care il vei face daca nu vrei sa ai probleme de sanatate), dispare orice "slabire" aparenta.

In fine, cu speranta ca nu ai alte asteptari de la acesti pantaloni "minune" in afara de efectul modelator, cred ca acesta este site-ul original:
https://www.hotshapers.com/

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Eu am cumparat pantalonii hot shapers si nu sunt ca in reclame.Am luat pe marimea mea si nu sunt elastici, nu produc transpiratie si te stang de picioare. Ceilalti nu stiu cum sunt dar sigur sunt o pierdere de timp.Meriti"a doua sansa"

| Evolettee a răspuns:

Este un mit, că sa zic așa faptul că daca transpiri slăbești. Nu este adevărat când transpiri pierzi lichide, minerale de care corpul are nevoie și ai nevoie sa le pui la loc

| roxyroy a răspuns:

Site-ul cu pantalonii nu este bun nici unul eu am cumparat direct de la tv fac curatenie sau orice activitate cu ei si transpir eu slabesc facand activitatile zilnice.Costa m-ai mult dar sunt buni

| TabitaFlorinaArdelean2005FloryDrew a răspuns:

HOT SHAPERS sunt cei mai buni.nu stiu site de pe care sa cumperi cred ca la teleshopping.eu an slabit cu HOT SHAPERS 20 DE KG SI IAM LUAT DE LA TELESHOPPING