Daca te uiti des in oglinda vezi alta persoana e un sindrom frecvent care se intampla la unele persoane, resigneazate si daca ai fi grasa ar trebui sa te bucuri ca traiesti o viata.
Nu ma uit des in oglinda. aproape ca n-o fac deloc, doar atunci cand ma machiez, dar imi vad numai fata.
Nu trebuie să-ţi faci chiar aşa mari griji. Dacă eşti lată în şolduri nu este neapărat din cauza grăsimii, probabil aşa sunt şoldurile tale, ca şi la mine. Tot ce trebuie să faci este să porţi haine care ţi se potrivesc. Eşti chiar slabă pentru înălţimea ta.
Buna ziua! Eu am 1.65 si 55 de kg, gandeste asa, tu chiar daca esti cu 5 cm mai mica decat mine esti cu mult mai slaba, deci arati mult mai bine. Personal mie (ca fata) imi place forma para, chiar daca ai soldurile late, te avantajeaza, nu trebuie sa slabesti sau ti dietet drastice, gandeste ca nimeni nu mai este ca tine, tu esti speciala in felul tau. Scarbita? De ce? Chiar nu ai de ce, daca te-as vedea cred ca as zice, wow, fata asta arata bine. Da, este adevarat oglinda mereu zice adevarul, dar noi trebuie sa vedem clar acel adevar, nu sa il mascam daca ma intelegi. Inca o data nu trebuie sa faci nimic, stiu noi suntem cel mai mare critic al nostru, este normal, dar nu duce asta la extrem cand tu chiar arati bine, nici nu trebuie sa te vad, stiu asta si iti zice o persoana straina asta, fara niciun interes, gandeste un pic. O zi buna si ai grija de tine!
Stiu dar parca inainte nu eram asa. de indata ce am inceput sa iau anticonceptionale (pentru diverse probleme) am ajuns la 51 kg. Nu mi-a pasat. Acum am ajuns iar la 46-47. a fost singura data in care m-am uitat in oglinda si m-am privit din toate unghiurile si chiar m-am simtit grasa.
Mda. Ai o parere cam proasta despre tine, sincer. A 17 ani jumate, asa si? Noi fetele ne dezvoltam pana la 21 de ani, poate s-a oprit acum un pic cresterea dar sunt sigura ca vei mai creste in inaltime. Cat ai in solduri 93? Si crezi ca arati urat, 65 in talie eu nu am, fata, alte fete fac orice ca sa aiba masurile tale si nu glumesc, regim, alearga se infometeaza si tu te temi sa te uiti in oglinda? Incearca sa te uiti mai des si daca nu iti plac sodulrile tale, incearca sa pui altceva in evidenta, frumusetea ta, ochii, etc, etc, ai o talie super, profita de asta si chiar nu inteleg unde vezi solduri exagerat de late? Serios? Inca ceva, nu esti grasa! Pana la urma oglinda este cea mai buna prietena a unei fete. Capul sus si multa incredere, nu ai de ce sa te simti grasa. Sincer!
Soldurile sunt late pentru ca oasele respective sunt late, in cazul asta nu ai ce sa faci. Eu am 1, 68 si 50kg si sunt in aceeasi situatie. Nu trebuie decat sa stii cum sa iti pui in evidenta partile bune iar in cazul asta te asigur ca soldurile sunt un avantaj grozav
Ca masuri am 85 65 93 si sincer sunt surprinsa sa am 65 la mijloc, sunt foarte foarte subtire. si sincer, eu nu vad avantajul
Numerele nu au nici o semnificatie pentru cei care se uita la tine pe strada (si nici pentru tine nu ar trebui). Cauta cateva trucuri pe net legate de imbracaminte, si daca chiar te streseaza soldurile, fa cateva exercitii ca sa iti tonifici pieptul, eventual poate ajungi la un echilibru intre cele 2~
Poate daca eram mai inalta nu se vedea asa diferenta, dar eu oricum nu mai cresc, am 17 ani si jumatate, iar cu exercitiile nu vad nicio diferenta, ca am incercat tot, pentru piept, fund, picioare etc.
Mai întăi de toate trebuie sa cauți pe net calculator greutate ideala mai jos ai un site:
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
E adevarat ca nu le am cu sportul, iar dintotdeauna am mancat mult, dar am avut mese regulate si am consumat mereu multe lichide si multe fructe
Multe persoane au constitutia de genul asta, trebuie doar sa iti alegi piese vestimentare cat mai potrivite, care sa iti mascheze "defectele". Si trebuie sa te simti bine in pielea ta, pentru ca nimeni nu e perfect
Din pacate asta e forma ta. Nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea ai cum sa o schimbi oricat de slaba ai fi. Poti sa o retusezi usor cu ajutoru unor sporturi sau sa mergi la sala sa faci pilates/aerobic etc.
Sunt diferite trucuri vestimentare pentru a arata mai bine. Ai aici cateva:
http://cheapboutique.webnode.ro/
https://www.facebook.com/ioana.andreea.5855594