Nu imi place deloc.
adica totusi roz si rosu. mie cel putin mi se pare cam aiurea, daca e vorba de designer vestimetar
daca e vb de designer industrial. poate
Ei poate omul e daltonist si atunci vede totul altfel... dar viata in roz e mirifica nu?
Nu imi place aceasta combinatie, prefer sa combin rosu cu negru sau alb.
Poi nici mie nu imi place
arata asa un pic mai aiurea .
Prefer combinatia albastru cu mov
sau daca tot e vorba de roz ar arata mai bine cu gri
Daca e sa combin aceste culori, le combin pe ambele cu negru. roz cu negru si rosu c negru nu rosu cu roz
Sunt 2 culori prea puternice.rosul e total diferit de roz, rosul=rafinitate, feminitate, dulceata, putere.roz-mai copilaros, dulce, haios...deja zici ca esti de alta natiune daca le combini}
Pai, uita-te la avatarul tau, ca le-ai combinat deja.Rosu atrage atentia, dar e bine sa poarte haine de culoare rosie persoanele dinamice, insa nu tot timpul.Culoarea rosie poate determina agresivitate, nervozitate.Rozul e culoarea dragostei a romantismului, a sexualitatii.determina asezarea sentimantelor.Cred ca o combinatie intre cele doua ar produce un anumit echilibru. Cei ce poarta haine cu o astfel de combinatie a culorilor, doresc sa atraga atentia asupra faptului ca sunt in cautarea dragostei.Aceasta combinatie poate fi una extrem de rafinata daca stii cum sa combini culorile. daca adaugi putin alb, obtii prospetime si rafinament.ca si vestimentatie, nu prea se poarta aceasta combinatie, daca la asta te-ai referit.
Mda rosu si roz puse in comun u merge.Luate separat de ador
De exemplu imi place mult sa combin roz cu ceva negru si rosu cu ceva alb
te :*