| FeelLove a întrebat:

Nu am mari probleme cu acneea insa cand imi apar cateva cosuri nu mai scap de ele zile la rand. Ce as putea face pentru prevenirea aparitiei cosurilor? Dar pentru indepartarea punctelor negre?

FUNDITA pentru sfaturile ce m`au ajutat!happy

Răspuns Câştigător
| Katy20Kaithleen a răspuns:

Eu mi-am luat de la farmacie o crema antiacneica si in cateva zile dispar cosurile si punctele negre.
Coasta in jur de 5 lei. Macar isi face efectulhappy

8 răspunsuri:
| lilboutique a răspuns:

Cred ca cel mai important este felul in care iti ingrijesti tenul, acest lucru are efecte pe termen lung. Demachiaza-te in fiecare zi, dimineata si seara. Aplica o lotiune tonica si apoi o crema. (toate acestea trebuie sa fie potrivite pentru tipul tau de ten: uscat, sensibil, mixt, gras, normal). De asemenea o data pe saptamana este bine sa iti faci un gomaj pentru inlaturarea celulelor moare si a impuritatilor. Acest lucru ajuta la regenerarea pielii. Il poti face cu malai, zat de cafea, sau orice altce vrei tu (cauta pe net). De 2-3 ori pe saptamana este bine sa aplici o masca, de preferat naturala, tot asa poti cauta pe net diferite masti pentru tipul tau de ten. Produsele naturale sunt cele mai bune! Si alimentatia are un rol f important, bea ceai verde si multa apa plaja!

| lilboutique a răspuns:

Apa plata*...scuze:d

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Pentru punctele negre foloseste sapun exfoliant sau crema exfolianta. si spala-te bine cu sapun de multe ori pe zi. daca iti scoti socurile ( ceea ce nu e indicat. ) da-te cu spirt sa nu se infecteze

| DaReZon a răspuns:

Pai eu am scapat de cosuri cu sapun Dove: Ma spalam dimineata pe fata cu sapun Dove si ele au inceput sa cada
Iar pentru punctele negre incearca si tu pudra...Nu stiu ce sa zic.
regard,
woozie_triade@yahoo.com

| Bubu_8051 a răspuns:

Eryfluid seara. si doxicilina 1 capsula la 2 zile. sau du-te la dermatolog! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acneea se datoreaza fetei acoperite de un fel de grasime ce nu o lasa sa "respire". Daca vrei sa scapi de ea, du-te la veterinar(fara rusine) si cere-i Mibazon.Te speli pe fata. apoi te dai cu Mibazon in zonele cu acnee(pana iti intra in piele...totusi fata va ramane unsuroasa) in fiecare seara(dormi cu acest unguent aplicat), pana iti trece.Sa nu iti fie rusine sa ceri de la veterinar.Acest unguent este destinat atat animalelor, cat si oamenilor.Eu ma dau deseori si face pielea fina, chiar perfecta.
Pentru indepartarea punctelor negre exista niste plasturi, pe care ii poti cumpara de la farmacii.Nu stiu cum sunt pentru ca niciodata nu i-am folosit.

Sper ca te-am ajutat.

| exmeraldabiya a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, am si eu acnee sau mai bine zis am avut si am folosit in jur de 2 luni mibazon si imi treceau cosurile de la el, ma dadeam tot seara si dormeam cu el, dar vreau sa spun ca mi-au ramas semne rosii din cauza cosurilor. Nu stii ce pot face sa-mi treaca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,am vorbit serios cu veterinarul, exista unguent atat pentru oameni cat si pentru animale, dar se gasesc acolo...acum treaba voastra...dar trece