anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ar fi frumos sa se poarte fundite in par, la scoala, adica la o uniforma? si pentru fetele mai mari?
http://www.bbratstvo.com/files/imagecache/user_gallery_b ig/big50012.jpg

5 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Poate doar la 1-4..si fundite mai mici, aceste uniforme..imi aduce aminte prea mult de comunism, chiar daca n-am trait in acea perioada. Bineinteles ca uniforma e foarte folositoare, n-ar mai exista diferente intre elevi, fiecare ar fi la fel: nu unul cu haine de firma si altul 2nd hand, de care sa se rada.

| BiuL a răspuns:

Eram pregatita sa zic da super funditele imi plac mult, dar cand am deschis poza... Doamne feri! Sunt de pe vremea comunismului si dupa parerea mea arata foarte urat, sunt exagerate si de prost gust. Insa niste fundite mai miiici si dragute ar arata bine si eventual mai colorate.

| aLex22andra a răspuns:

Știi care e problema?
E cam obositor si plictisitor ca sa nu mai zic ca e si sec sa mai vedem ca elevii trebuie sa poarte uniforme zi de zi.
E mai bine sa se imbrace fiecare cum vrea, desigur ar fi draguta ideea dar nu si atunci cand te gândești ca te imbraci zilnic la fel!
Iar pentru fetele mai mari nu cred ca le-ar sta bine ar trebui sa existe totuși o diferența intre cei mai mari si cei mai mici iar fundita in par ar arata cam ciudat, ocazional poate ar merge de exemplu intr-o ocazie sa fie cum spui tu dar nu ca o regula generală!

| ஐKatsu a răspuns:

Oribil! o.o