anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu este mai bine ca o fata de 14 ani sa fie complet naturala, adica fara rimel, ruj sau ceva pe unghii, adica practic fara nimic? zero cosmetice

14 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

E foarte bine ca esti naturala, foloseste doar un parfum sau spray si un luciu de buze

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Stii eu spun nici foarte foarte dar nici prea prea.
ceare daca isi face unghiile,adica nu ii afecteaza fata.
rimelul iar poate fi folosit sau glossul, rujul.
nu spune nimeni sa fie strident dar stii mai acopera imperfectiunile machiajul, iti pune in evidenta ochii frumosi sau iti acopera un semn de la o cazatura de la o julitura...
astea sunt doar exemple pana la urma.

| chupachups1234 a răspuns:

Si eu am 14 ani. Ma rog implinesc 15 intr-o luna laughing Si nu folosesc machiaj deloc dar deloc. Ma mai dau cu lac de unghii cate-o data. Mi-am luat acum de la Avon corector rolling on the floor desi stiu ca o sa moara nefolosit dar... arata smecher laughing

| Dina a răspuns:

Clar ca e bine,regret ca acest lucru nu-l inteleg multe fete de aceasta virsta.Ele cred ca asa atrag privirile baietilor, ca sunt mai frumoase, ca par mai mature...ne dadindu-si seama ca o sa reuseasca si n-o sa mai fie copil niciodata...

| Amaya a răspuns:

Pe vremea cand aveam eu 14 ani, fetele nu se prea machiau si erau foarte frumoase si asa. Singurul produs de make-up care il foloseam era balsamul de buze. In zilele noastre insa... Se pare ca fetele de 14 ani se machiaza mai strident decat cele de 20. Si este pacat pentru ca sunt niste ani cu care nu te mai intalnesti niciodata, iar daca ti-i petreci pretinzand ca esti mai mare sau mai matura, la 18 ani, cand practic abia incepe viata, deja esti imbatranita. Deci da, este mai bine ca o fata la 14 ani sa se bucure de statutul ei de copil si sa lase grijile si cosmeticele pentru momentul cand va avea cu adevarat nevoie de ele.

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Nu ca e mai bine, e mai sanatos.Eu sunt asa.Nu ma machiez deloc, nu vad rostul.E o tampenie.
Bye!

| kkkmakafull a răspuns:

Este foarte ok asa unst eu.folosesc doar o crema pentru cosuri atat eritroacnol este foarte buna lotiuneahappy

| alice1136 a răspuns:

E si mai sanatos.si eu am 14 ani si nu ma machiez deloc.bine,mai folosesc un luciu de buze discret dar cu cat esti mai naturala cu atat mai bine. Peste cativa ani cele care s-au machiat acum isi vor dori sa arate ca tine :d

| Missdaydreaming a răspuns:

Hmm. pai e bine sa ai macar un gel finut d curatat tenul si o crema hidratanta sau protectoare. asa, strictul necesar ingrijirii

| mady66dxp a răspuns:

Fiecare face ce vrea...

| VIRU a răspuns:

Este foarte okwinking

| aveadrianus2 a răspuns:

Ma-i nu cred ca o fata ar trebui sa exagereze cu,, cosmeticele, dar nu cred ca am mai admira (noi baietii) fetele si nu am mai face precum cainii cand vedem o tipa mai " botoxo-siliconata". Asadar foloseste atatea cosmetice cat consideri u ca iti trebuie dar fara sa exagerezi!

| nattyC_6241 a răspuns:

Depinde de personalitatea ei...din punct de vedere medical da ar fi mai bine, dar daca acelei persoane ii place sa se machieze sa o faca

| Natasha_7270 a răspuns:

Sa nu faci prostia pe care probabil multe dintre noi am facut-o. Lasa deoparte fondul de ten care iti incarca tenul, rimelul care iti distruge genele si lacul de unghii care ti le ingalbeneste. Dar acum ai grija... ca e o diferenta intre a nu te machia si a nu te ingriji. Cred ca e absolut necesar, chiar daca ai 14 ani, sa te demachiezi in fiecare dimineata si seara (indiferent daca folosesti sau nu produse de make-up), si eventual sa iti iei un gel usor de curatare, iar dupa o crema de fata. Minimul minimului o sa iti asigure o piele frumoasa si la 18-26-49-55... etc. Parerea mea e sa continui pe drumul asta, sa nu apelezi la produse de make-up dar sa nu uiti pasii cei mai importanti de ingrijire.