| 97789865367 a întrebat:

Nu inteleg de ce fetele poarta fishnet d-ăia. Adica colanti tip plasa. Eu sunt fata, si iubita mea poarta doar ca nu am intrebat-o pentru ca mi s-a parut o intrebare penibila.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Un moft temporar. Nici mie nu-mi plac. Poate că ea s-a inspirat de undeva, a văzut pe cineva care purta dresuri fishnet și a dorit să încerce și ea această modă. Dacă-s cu ochiuri mici, treacă-meargă, dar dacă sunt și negri, și cu ochiuri mari... big grin
Nu-i spune că nu îți plac, s-ar putea să se supere, dar atunci când vezi pe cineva îmbracată așa cum ți-ar plăcea să se îmbrace și iubita ta, ai putea să-i spui "Cred că și ție ți-ar sta foarte fain îmbracată așa!" etc.
Nu trebuie să-i impui, dar poți să-i dai idei. Fiecare cu gusturile lui. Ea trebuie să aibă grijă cu ce tip de haine îi combină, fiindcă altfel, rezultatul poate fi unul vulgar.

PS. Întrebarea de sus e postată de o fată sau de un băiat? happy Apare cu semnătura "Nicoleta", iar apoi vorbești de "iubita" ta.

| sadrian46 a răspuns (pentru floresdemayo):

Poate e postată de un ladyboy din Tailand.

| 97789865367 explică (pentru floresdemayo):

Sunt fata. Sunt lesbihappy
Si de asta intrebam, ca sunt cu ochiuri mari si stiu ca sunt pentru femei in toata regula, nu pentru fete.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Arata naspa fisnetu. Mai fain e jartiera sau colantii de sport.

| 97789865367 explică (pentru mgtow):

E normal sa poarte si fetele de 14 ani?

| mgtow a răspuns (pentru 97789865367):

Nu, doar panaramele poarta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu plasa se prind fraierii, că apa, aerul și fraerul nu se termină niciodată.

| valirex a răspuns:

Inseamna ca e o fata sincera,curajoasa si foarte openminded, nu e nimic vulgar, doar mintea celorlalti este foarte inchisa, e vorba de atitudine si nu are legatura cu varsta, fiecare trebuie sa-si traiasca propria viata nu sa-si faca griji de-a altuia.