Un moft temporar. Nici mie nu-mi plac. Poate că ea s-a inspirat de undeva, a văzut pe cineva care purta dresuri fishnet și a dorit să încerce și ea această modă. Dacă-s cu ochiuri mici, treacă-meargă, dar dacă sunt și negri, și cu ochiuri mari...
Nu-i spune că nu îți plac, s-ar putea să se supere, dar atunci când vezi pe cineva îmbracată așa cum ți-ar plăcea să se îmbrace și iubita ta, ai putea să-i spui "Cred că și ție ți-ar sta foarte fain îmbracată așa!" etc.
Nu trebuie să-i impui, dar poți să-i dai idei. Fiecare cu gusturile lui. Ea trebuie să aibă grijă cu ce tip de haine îi combină, fiindcă altfel, rezultatul poate fi unul vulgar.
PS. Întrebarea de sus e postată de o fată sau de un băiat? Apare cu semnătura "Nicoleta", iar apoi vorbești de "iubita" ta.
Poate e postată de un ladyboy din Tailand.
Sunt fata. Sunt lesbi
Si de asta intrebam, ca sunt cu ochiuri mari si stiu ca sunt pentru femei in toata regula, nu pentru fete.
E normal sa poarte si fetele de 14 ani?
Nu, doar panaramele poarta
Cu plasa se prind fraierii, că apa, aerul și fraerul nu se termină niciodată.
Inseamna ca e o fata sincera,curajoasa si foarte openminded, nu e nimic vulgar, doar mintea celorlalti este foarte inchisa, e vorba de atitudine si nu are legatura cu varsta, fiecare trebuie sa-si traiasca propria viata nu sa-si faca griji de-a altuia.
alex99991 întreabă: