anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma simt  in forma si am si cateva kg in plus. Ce-mi recomandati, fitness sau aerobic?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Combină, asta este cel mai bine.
Atenție și la alimente: fructe și legume proaspete.
Pa. pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fitness, la aerobic e mai greu sa faci fata din prima, zic eu... http://www.youtube.com/watch?v=3YBnm2ZJNCM da click aici si gasesti ceva exercitii pentru modelarea funduletului; mai gasesti acolo la "more from spark people", in dreapta, mai jos si alte clipuri, pentru abdomen, coapse, etc.Au si Pilates.Succes.

| andreea8888 a răspuns:

Mergi cat poti si ai timp!
Eu folosesc mersul pe jos ca mod de destindere si slabire!
Este indicat ca pasul sa fie grabit si mic, timp de 30-45 de minute!
In plus, bea foarte multe fresh-uri de grapefruit si portocala, acestea iti dau energia si bunastarea de care ai nevoie!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cred ca e mai bine sa faci fitness pentru ca este mai usorwinking

| Mina a răspuns:

Cel mai bine este sa alergi in aer liber.Iti lucreaza cam toate grupele de muschi, te invioreaza.Mananca fructe si legume multe si important e sa bei muuulta apa, recomandat 2 l/zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.florentina.ro/
Mai inspira-te si de aici.

| dragosh a răspuns:

Salut! Amandoua sunt bune.Combinate,si in timp vor da rezultatele dorite. Cel mai bine e sa il intrebi pe antrenorul de acolo... el e cel mai in masura sa iti dea sfaturi si in legatura cu alimentatie care are un cuvant important de spus in ce vrei tu sa faci.Succes!

| Anto97 a răspuns:

Poti sa dansezi si sa te misti energic in fata oglinzii cel putin 15 min pe zi laughing o sa te mentii in forma happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aerobic-ul este putin mai greu ca fitness-ul, incerca fitness si tine o dieta.

| Guitarlove a răspuns:

Mananca cat mai sanatos! Fructe, legume [ salate ] si iti recomand un sport, precum dansul... tenisul... si pilates! Vei gasi chiar pe net miscari de pilates pentru a le face chiar la tine acasa! Succes!