| Biby a întrebat:

Nu mai pot! Simt ca sunt cea mai grasa din Romania! Si o batrana mi-a spus ca sunt grasuta!cryingcryingcryingSi ceilalti zic sa termin cu prostiile ca sunt grasa.Ma-m imbolnavit acum 2 zile si am pierdut 1 kg, dar nu este de ajuns.Nu mananc fastfood decat la vreo 3 luni imi iau un hamburger si nu mananc nici dulciuri sau sucuri. Fac exercitii zilnic. Ce sa fac sa ma slabesc cel putin 3 kg? Am 1.51,38 kg si 10 ani.

12 răspunsuri:
| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Nu esti grasa la 38 Kg! Eu am 11 ani si 40 Kg, sunt un pic mai grasuta dar sunt si inalta... dar daca chair vrei sa slabesti mananca mai multe legume si fructe si apuca'te de un sport...Inot sau ceva. te va ajuta! Succeswinking

| Cookiee9712 a răspuns:

Nu esti grasa deloc winking

| Christa a răspuns:

O sa cresti, stai linistitahappy. De ce sa-ti strici acum dieta? mai ales la 10 ani. Daca zici ca faci exercitii, o sa vezi rezultate cu timpul. Si ca sa-ti raspund si la intrebare. : incearca sa nu mai mananci dupa ora 6.

| PaduraruAlin a răspuns:

Eu la 10 ani aveam 43 kg(aveam 1. 57) deci nu cred ca e o problema la varsta ta...Nu te lua dupa ce zic altiihappy

| Icecream15 a răspuns:

Stai potin... Tu vrei sa zici ca la 38 de kg cu 1. 51 esti grasa laughing? eu am 42 cu 1. 55 mai am si 15 ani laughing (nu mai face atatea grija ca poate o dai in boala) Ai grija de tine doar si papa sanatos :*

| Deiutza_1951 a răspuns:

Nu cred ca esti grasa la 38kg. Am o prietena tot de 10 ani care are 39 kg da e si inalta!

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Au dreptate ceilalti, lasa prostiile, nu esti grasa deloc! Mananca normal 3 mese pe zi si 2 gustari, nu te infometa deoarece dupa aceea te vei ingrasa de 2 ori cat ai slabit!
Nu esti grasawinking
Bye!

| HuzaAndreea a răspuns:

Grasa? sincer...deloc! nu`ti mai face atatea griji. nu trebuie sa tii niciun regim sau ceva. daca vrei sa nu mai pui 1-2 kg in plus, evita sa mai mananci seara dupa 18:00! Si, oricum, conteaza ca tu sa te simti bine in pielea ta! nu trebuie sa faci niciodata sacrificii pentru a fi ceva ce isi doresc altii, dar tu nu! :*

| Ирина19 a răspuns:

Nu esti grasa, cu timpu ai sa mai cresti si ai sa slabesti, eu la virsta de 10 ani aveam mai multe kg ca tine, mai ales ca mai tii dieta la sigur ca ai sa slabesti, stai linistita ca arati bine, cind ai sa mai cresti ai sa fii perfecta.Bafta

| traficanta a răspuns:

Wtf cum sa fii grasa la 38 de kg si 1, 51? esti prea bine

daca ai sunci

fa exercitiiiiii fizice multe zilnic, du`te si alearga si o sa arati prea bine

si lasa fast`foodu ala de la 3 luni laughing

| Butterfly_6865 a răspuns:

Baiu fetitooo! pai esti un pic garsuta. dar esti in crestere trebiie sa mananci fato'! nu incerca sa slabesti. doar sa te mentii asta! asa e binee, la vasrta ta (parerea mea) eu am 13 ani 1, 60 si 42 kg happy dar fac mult sport(innot) iti recomand si tie. te inalta, iti face corp frumos. etc.:d sau poti in fiecare zi sa fugi 500 de metri si te menti! lasa fast foodu alawaiting

Succes!happy
(

| alexandra_8659 a răspuns:

Mai, fata... uita-te la televizor...Vezi cate probleme au altii in legatura cu greutatea. Eu as zice ca tu ai probleme cu greutatea in minus nu in plus. Nu mai lua in seama toate femeile astea care n-au ce face! Consulta o mama, un tata, un amic, dar nu batrane. Ele mai si glumesc. Linisteste-te ca n-ai absolut nicio problema! Poate una de incredere!