| matza05 a întrebat:

Nu'mi mai suport parul' sunt terorizata e f cret si umed arata bine si il dau cu spuma... dar cand se usuk se strange si ma enerveaza. nu stiu c sa ii mai fac. fetele care aveti parul cret voi cum vi'l aranjatzibatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| Swabia a răspuns:

Am revenit...
Era vorba de L`oreal Elseve Creme de Lumiere [Nutri Gloss]
http://www.vip.lorealparis.fr/......gloss.aspx
Sau mai poti incerca Schwarzkopf- Gliss!
http://www.envy.ro/......ave-in-999

5 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Na ca nu-s fata, dar am parul de asemenea cret si odata chiar il purtam lung... Nu faceam decat sa-l spal zilnic si sa-l descalcesc in fiecare dimineata. Toate cosmeticele ale cu care-l dai is de vina. ia lasa-l natural si spala-te in fiecare seara sa vezi ce frumos o sa fie!
Spor!

| Swabia a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-l speli dimineata, nu seara ca poate adormi cu el ud si va fi vai de tine de dimineata.
Sa`ti zic ce fac eu...cand e umed aplic solutia aceea de la L`oreal [nu mai tin minte cum se numeste, ma uit si iti scriu maine! big grin]...si apoi pun spuma [Nivea sau de la Garnier!]...cam atat happy...Nu`ti usca parul cu uscatorul de par.nu face bine la fir plus ca o sa se umfle si mai tare, mai bine tine prosopul in cap pana absoarbe apa!
...in rest, lasati`l liber si pune`ti diferite chestioare in par!winking

| catthshshshs a răspuns:

Eu nu am chiar parul cret dar am si eu o problema asemanatoare...Am parul foarte bogat si ondulat.Conteaza foarte mult si modul in care il usuci.Am observat ca intr-o zi in care doar il pieptanasem si il adunasem cu o clama la spate a stat mai adunat( asta dupa ce l-am spalat). Incearca acest lucru, poate rezolvi problema...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am parul cret. Depinde cat de scurt sau cat de lung il ai. De obicei ca sa ti se lase buclele sa nu ti se stranga atat de tare, e bine sa il lasi mai lung.Eu de exemplu l-am avut pana la jumatatea spatelui. Dar m-am plictisit de el si mai nou m-am tuns pana la umeri. Eu il aranjez astfel: dupa ce ma spal, il dau cu spuma apoi il usuc foarte putin, il dau cu putina ceara la varfuri si daca e nevoie fixativ. La final nici nu se cunoaste ca l-am fi dat cu ceva. Bine asta pentru ca nu ma dau exagerat. Si foloseste masti pentru par cret. Te vor ajuta.

| matza05 explică:

Eu oricat lash lasa liber se umfla si ma enerveaza...straight face