First. ce clasa esti?
Ai putea lua o camasuta cu o curea in talie, blugi, niste balerini sau pantofi cu toc
Http://www.polyvore.com/first_day_school/set?id=21527451
Eu m-as imbraca asa... logic daca nu aveti uniforma! Tinuta e cam.neobisnuita.da' e foarte comoda si pentru mine ar fi ok si cred ca asa o sa ma imbrac:D! Oricum tu alegi! Ceao:*
Blugi cu talie inalta, un maiou albastru care sa fie simplu fara scrisuri si desene, o pereche de botine cu toc albastre simple de asemenea si o geaca de piele daca ploua.
1.nu iti face planuri de pe acum
2. imbracate cum vrei tu de unde sa stim noi daca tie iti plac fustele sau blugii, pantofii, sau tenesii
Ma rog. Succes
Întrebarea asta este pusă zilnic, imbracă-te cum doreşti tu, cum îţi place ţie, ce este aşa de greu? Trebuie să îţi dăm noi sfaturi? Îmbracă-te în blugi şi în tricou.
Ceva simplu, ca sa te simti bine, nu?
Ex pereche de blugi si un top mai dragut.
Nu stiu ce varsta ai.
Mai este inca o luna si jumatate din vacanta . bucura-te de ea cat mai ai, pentru ca odata ce incepe scoala o sa tanjesti dupa ea.
pana in ziua de luni, inainte sa ies din casa, nu imi fac probleme cu ce ma imbrac.
Buna! Cred ca nu prea iti convine uniforma.:D Pai ai putea sa iti iei o fustita neagra/albastra, o camasa alba, pantofi, si dresuri(roz, albe, albastre, mov deschis)Parul poti sa il lasi despris sau coada studenteasca:X Uite aici mai multe idei pentru coafura http://www.divahair.ro/15-22_ani/6_variante_de_coafuri_rapide_pentru_scoala si uite si o costumatie frumoasa http://t2.gstatic.com/......tp?/images
Pai, cred ca ar merge o pereche de blugi, un top alb cu ceva inscriptionat pe el (ex:hi! sau niste tenesi pe el), daca nu, un top alb simplu si o vestuta...
Incaltamintea : niste bascheti, tenesi sau niste cizme albe din macrame
Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai eu sunt baiat dar stiu ca o fata vine in"
fusta neagra, camasa alba, pantofi negri
funda?
Daca aveti uniforma ia-ti-o sau daca ii uniforma intreaga sau daca nu aveti uniforma deloc ia-ti o rochita sau o bluza si o fusta
Lavinia_6306 întreabă:
Anonim134 întreabă:
ejwihss întreabă: