| EllenaStefania a întrebat:

Nu reusesc sa imi mentin unghiile mari. cand cresc atunci le tai. cum sa fac sa imi creasca mari ...si tari?

Răspuns Câştigător
| kiki a răspuns:

Iti pui unghiile in ulei de richin si masline caldutz...si te dai cu intaritoare...si sa stii ca si lacurile mai intaresc dar nu este sanatos sa te dai mereu mereu.mai faci pauze ca trebuie sa respire si unghia.

9 răspunsuri:
| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Pai daca nu poti sa le tii mari trebuie sa te gandesti sa nu le tai si sa fie tari da-le cu oja sa cu lac.
Sper ca am ajutat.
Pooop:*

| geoanarandi a răspuns:

Punet-i gel la salon ca sa nu se mai rupa
sau ia-ti solutie intaritoare

| thefirstangel a răspuns:

S iti cumperi oja d'aia dl avon care face unghiile tari! am si eu!

fundita? plss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

WTF? Le tai automat sau cum? Te trezesti cu unghiile taiate...singure? NUle mai taia frate, daca le vreimari x_x

| Poison_7046 a răspuns:

Problema ta este cea mai des intalnita la mai toate fetele, alaturi de oja care sare de pe unghie la nici 2 zile. Prietena mea foloseste un intaritor de la Yves Rocher si nu i se mai exfoliaza sau rup unghiile. Inainte a folosit ceva de la Avon, dar desi s-a vazut diferenta, tot nu a fost foarte multumita.

| ade2499 a răspuns:

Va trebuii sa le lasi sa creasca iar cand is mari da le cu lac si se intaresc te rog imi dai si mie funda

| Myra_Dorica_1987 a răspuns:

si eu folosesc intaritor de la Yves Rocher

| Amy_3389 a răspuns:

Sfatul meu este sa ti le tii cat mai mult in apa atunci ai trei avantaje:
1 iti cresc repede 2 ti se intaresc
3 nu o sa le ai exfoliate

| onutza_5119 a răspuns:

Poti folosi si,, lotiune pentru tratarea unghiilor cu vitamina b5,, de la farmec e foarte buna si chiar da rezultate...si nu e scuma e 5 lei