Nu stiu exact in ce farmacie dar este o marca de fon de ten se numeste"Boujours Paris Flowers"care iti face tenul foarte finut sa para ca nu ai niciun cos.Pretul de: 68, 70 de lei. Sper ca te-am ajutat!
Sau poti face altceva, iti spun ce folosesc eu. Imi cumpar 2 tuburi fond de ten ieftin + 1 bun si adaug si crema nivea. Te tine mai mult si iti face fata super fina. Tuburile sunt fieftine in jur de 5 lei, crema, depinde oricum nu este asa scumpa, iar un font de ten mai bun il poti gasi de la 15 lei in sus, depinde
Iti recomand o crema din gama BB ( faimoasele creme multipolivalente). Aceasta crema este ca un fond de ten,dar, in acelasi timp, are si foarte multe efecte benefice pielii. BB Cream este o crema minune, tine loc de fond de ten, de crema de hidratare, de crema de protectie solara, etc. Eu m-am indragostit instantaneu. Cea mai accesibila in Romania este BB Cream de la Garnier ( in jur de 30 de lei ). Dar poti alege si alte firme ( Yves Rocher, Dior,...)
Dar nu iti trebuie cine stie ce fond de ten. poti lua de oricare, preferabil dintr-o farmacie/magazin nu de la tarabe, sa fie de la 10 lei in sus. nu iti recomand avon, daca vrei ceva foarte bun giordanni gold de la oriflame, nu stiu pretul. te dai pe fata cu o crema hidratanta (cele din gama elmiplant sunt in jur de 13 lei si sunt si o baza buna pentru machiaj) apoi dai cu putin fond de ten deasupra. fata clar va fi mai fina, iar fondul de ten se va fixa mai bine. dar sa nu dai chiar cu mult, ca sa arati inuman. Ma deprima si ma enerveaza cand vad fete cu un strat gros de fond de ten de il poti rade cu unghiile, e urat tare.
Buna, citeste experienta mea personala cu fondul meu de ten preferat
http://mariabeautytips.blogspot.ro/......u-ten.html
Bălăceanu_Diana_1998 întreabă: