| Cristina788 a întrebat:

Nu stiu ce culoare sa ma vopsesc! Vreau sa ma fac blonda insa prietenii imi atrag atentia spunand ca nu imi va sta bine, dar chiar daca nu imi sta bine eu tot as vrea sa ma vopsesc, nu stiu ce sa fac?

8 răspunsuri:
| wertori a răspuns:

Au ei de unde sa stie cum o sa iti stea inainte sa te vada? Mai bine decat sa asculti sfaturile prietenilor ( cel putin in domeniul asta) mai bine du-te la o hairstylista si cere-i sfatul. Daca ai tenul inchis nu-ti recomand, insa daca ai tenul deshis si eu cred ca ti-ar sta bine cu un blond caramel http://www.divahair.ro/images/speciale/poze_19092007/coafuri4_diva.jpg cam asa. Oricum, tu mai bine da o fuga pana la salon si acolo iti spune exact, sper ca te ajuta parerea mea;*

| AmeMiss a răspuns:

Vopseste-te blonda daca chiar vrei! dar nu folosi vopsea permanenta, du-te la cosmetica si cere o vopsea care iese complet dupa 6-8 spalari.Asa poti vedea cum iti sta si in caz ca nu iese bine nu trebuie sa-ti strici parul vopsindu-l tot timpul.Succes!

| ynna93 a răspuns:

Asa mi s`a zis si mie inainte sa ma fac blonda.si asa a fost nu mi-a stat bine.si am regretat dupa.pentru ca a trebuit sa ma revopsesc si mi-am stricat parul.decizia ta.happy

| ynna93 a răspuns:

Daca vrei sa-ti strici parul`.n`ai de cat.

| IoanaMra a răspuns:

Ceilalti vad la tine ce tu nu vezi. Asa ca nu te vopsi. In primul rand iti strici parul, apoi risti sa nu'ti placa. Decizia ta!

| hummer24 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar un lucru stiu sigur, mie imi plac brunetelewinking

| mefree2fly a răspuns:

In primul rand nu ai specificat varsta.Sunt multe de 12-13 ani care vor sa se vopseasca crezand ca asa sunt ''cool''. Asculta de sfatul altora, altii vad la tine ce tu nu vezi. Nu te vopsi blonda daca ai tenul inchis. Eu te pot sfatui sa nu te vopsesti nici cum. Crede-ma ca esti mai frumoasa cu, culoarea ta naturalahappy Daca te vopsesti, dupa 3-4 luni ar trebui sa te vopsesi din nou si tot asa.iti strici parul, nu meritawinking Si eu am vrut intr-o perioada sa ma vopsesc, iar apoi mi-am ''deschis ochii'' sa zic asa.Si acum se poarta cat mai natural, nu se mai prea vopsesc fetele.

| kx123 a răspuns:

Vopseste-te ce culoare vrei tu, si care iti place tie, nu baga in seama ce spun altii!big grin important e sa iti placa tie.