| girlbrushedpink3 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, am 14 ani si 1.68. Sunt prea inalta si imi este frica sa port tocuri. Nu mai stiu ce sa fac! Toate prietenele mele au in jur de 1.64, stiu ca nu e diferanta mare da pe tocuri de 10 se vede.

14 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Eu am 1. 75 si nici nu ma gandesc sa port tocuri. Tu la 1. 68 poti purta lejer tocuri cu un toc mediu ca doar nu oi purta de 10 esti numai bine si nu te mai compara cu prietenele tale pentru ca nu are rost. Eu cand ies cu pr mele pe strd care toate au 160-170. ce sa mai zic?laughing

| Paris a răspuns:

Am mai spus asta. femeia inalta e cea mai frumoasa. Eu am 1, 74 si port tocuri de 10 11 12 13 14 cm. Si sunt incantata de mine, ba chiar imi pare rau ca nu sunt cu vreo 2 3 centimetri mai inalta. Ce crezi ca e mai frumos, o femeie inalta cu picioare lungi sau una scunda? Te pup si fii increzatoare in tine! Ai cu ce sa te mandresti big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tocurile nu te fac mai frumoasa.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru SoftCristi):

Ba da si m ai elegantă o fac

| MM a răspuns:

Si daca se vede, ce? Te deranjeaza? Le deranjeaza pe ele? Lasa complexele si poarta ce-ti place. Eu cu tocuri am 1, 80 si nu ma deranjeaza deloc, chiar daca prietenele mele sunt mai micute.Fiecare poarta ce-i place, nu toti suntem la fel.

| oz a răspuns:

Pai astia de 1. 80+ la ce sa se mai uite happy

| OglindaOarba a răspuns:

Pf.si eu am aceeasi problema ca si tinesad, si eu tot 14 ani si 1. 68 si imi e frica sa port tocurisad, dar sa stii ca oricum am vazut si femei de 1. 70 si ceva purtand tocurihappy si nu arata chiar asa de rau pentru ca sti cums e spune :fetele inalte sunt frumoase si e bine sa fi inaltabatting eyelashes...deci putem purta tocuri dar nu de 10 cmlaughing; putem purta umpc de toc:X... TE PUPkisskiss

| andrew_9324 a răspuns:

Am si eu 1. 68 port tocuri chiar des laughing, nu ar trebui sa te simti complexata, fetele inalte sunt frumoase tongue cu tocuri sau fara tongue

| beautykillls a răspuns:

Draguta, eu am 16 ani si am 1. 80. inainte nu imi placea pentru ca tot timpul am fost mai inalta decat toata lumea, singurii mai inalti din familia mea este tatal si unchiul meu laughing dar chiar imi place, pentru ca ma simt mai speciala. port tocuri oricand am ocazia chiar si la scoala. bineinteles cu limite sa nu imi afectez coloana. (sa specific, nu merg la scoala in ro si unde sunt cam toata lumea poarta tocuri). ar trebui sa fii mandra pentru ca o persoana inalta este tot timpul mai prezentabila si daca lumea comenteaza, o fac din cauza geloziei, crede-ma ca stiu. tu ai grija de tine si de corpul tau si nu baga in seama ce zic altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, stai linistita, gandeste-te la infatisarea ta, nu la cum dai pe langa prietenele tale. in primul rand, ai o inaltime medie, acceptabila pentru tocuri. si chiar daca te simti ciudat ca esti inalta pe langa prietenele tale, tu incearca sa fii cat mai increzatoare in modul in care arati si atunci nu tu te vei simti ciudat, ci prietenele tale, ca nu sunt si ele la fel de inalte ca tine smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 1. 77 si port tocuri destul de des.Prietenele mele imi spun intotdeauna sa nu mai port tocuri pentru ca sunt prea inalta si nu dau bine pe langa ele pentru ca au in jur de 1. 65. Evident ca nu le ascult. Cel mai probabil ele nu dau bine pe langa minelaughingEste frumos sa fii inalta, si crede-ma asta nu este deloc o problema.Inceteaza sa mai fii complexata de asta! De fapt este o calitate:X

| madutzzza a răspuns:

Stai linistita si poatra tocuri, ideea e sa te simti bine si sa nu te intereseze de parerile altora. daca prietenele tale fac vreun gest si iti spun ceva inseamna ca sunt invidioase...si nu le poti considera prietene...parerea mea! te pup si lasa complexele deoparte si simte-te bine in pielea ta :*:*

| catalin_4576 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa porți tocuri dacă te simți bine și mai cred ca ar trebui sa te faci foto model, da-mi și mie numărul tău de telefon. Glumeam! Sincer ar trebui sa te mândrești cu asta pe bune. Succes!

| catalynutz27 a răspuns:

Eu am 1; 75 si nici eu nu ma gamdesc sa port tocuri. la 16 ani 1; 75... cei din liceu se uita ciudat cand trec. eu ce sa fac crying ...mai ales ca am prietene de 1; 65. am inceput sa le zic sa poarte tocuri ca sa nu mai par eu inaltasad