Nu crd ca esti, e doar un moment mai putin bun prin care treci.
Apreciaza-te singura, daca tu nu te placi cum vrei sa te placa ceilalti?
Aranjeaza-te in fiecare zi, chiar si cand stai in casa daca asta te face sa te simti mai bine, zambeste si totul o sa treaca. `
Da-me o poza cu tine si o sa vedem poti sa ne dai de pe hi5 daca ai daca nu o poza din calculatorul tau cu tine si o sa-ti spunem pun pariu ca este foarte frumoasa
1.incearca sa organizezi ceva in genul unei prezentari de moda:strangi mai multe prietene probati niste haine faceti tot felul de poze in diferite pozitii
o sa te distrezi si poate o sati schimbi parerea despre tine
2.BoOoGDi,nu esti da depinde de gusturile fiacaruia
Tebuie sa incerci sa te simti bine in pielea ta. Fa lucruri are iti plac:o baie cu spuma, fa putina miscare, aranjeazate, mananca sanatos.etc.
sigur ai f multe calitati! Pune-le in valoare!
Si cel mai important este sa te iubesti pe tine! iubeste-ti parul, pielea, unghiile, tot.
Bafta!
Gandeste pozitiv.defapt nu eti :*si eu ma simt cateodata asa dar... trec mai departe :* fundita? si sigur nu esti asa urata de fapt nu esti :X
Nu trebuie sa te simti urata! Fiecare femeie este frumoasa in felul ei de a fi! Si tu esti frumoasa! Stiu ca pentru o femeie este foarte important aspectul, dar gandeste-te ca cine te va aprecia, te va aprecia pentru simplu fapt ca esti TU si pentru ceea ce esti inauntru si nu in afara.
Pentru ca, vezi tu, poti fi frumoasa, si pe dinauntru sa fii proasta si sa n-ai habar de nimic. (Nu spun asta pentru toate fetele frumoase, sunt si unele fete frumoase si destepte.Nu ma intelegeti gresit).
Dar ceea ce vreau sa subliniez este ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei. Pentru ca sunteti femei.
Apropo. Incearca sa consulti un psiholog.Va sti exact care este remediul pentru gandurile tale Pana atunci numai de bine!
Vai, ce pot sa-ti spun!
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine.Si nu cred ca trebuie sa te crezi urita.Nu exista fete urite.Doar ca problema ta nu este ca esti urita, dar ca nu ai deplina incredere in tine.Si trebuie sa te iubesti pe tine insuti...
Sper sa-ti fi fost de folos
Bafta! :*
Uneori si eu ma simteam asa dar cine mi-e prieten adevarat ma place asa cum sunt si am vazut apoi cat de frumoasa pot fi. Ma simteam singura si stateam inchisa in casa, analizandu-mi toate defectele. Apoi dupa ce am iesit cu prietenii am vazut ca altii au si mai multe probleme ca mine si ca n-ar trebui sa ma mai plang. Acum ai nevoie de cineva langa tine care sa-ti arate ca esti frumoasa!
Si eu la fel. Dar incearca sa faci multe tratamente d'astea de pe net pentru par etc. cu ulei de masline, ricin si alte chestii te vei simtii frumoasa ...nu pot sa exprim in cuvinte tot ce as avea de zis.