| Anna8812 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, vreau sa imi cumpar o crema care sa-mi rezolve cicatricile si nu stiu daca fac bine sau daca trebuie mai intai sa fac tratamentul cu laser-ul. Mi-e teama sa nu agravezi situatia. Nu stiu nici care crema e cea mai eficienta pentru persoanele cu cicatrici post acneeic.Mentionez daca stiti o crema extraordinara care da rezultate bune si sunt scumpe, va rog sa mi le mentionati fiindca nu imi pasa cat dau cat imi pasa sa-mi repar fata, Sunt suparata deja pe mine ca am facut prostia asta incat acum am cicatrici pe fata. Sper sa mi sa reduca mai putin cicatricile,
Care e recomndarea voastra sa imi cumpar crema inainte de a face tratamentul cu laser ul sau.Am o teama daca ma duc sa fac tratamentul cu laser ul fiindca mi-e teama sa mi se faca si mai rau fata. Nu stiu sunt confuza si va rog spuneti-mi ce sa fac? crema si care e cea mai eficienta sau tratamentul cu laser daca cumva poate agrava mai rau pielea. Ofer funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SilviaPunct a răspuns:

Un dermatolog te poate indruma perfect. Eu personal am o cosmeticiana foarte foarte buna care mi-a explicat la un moment dat ca exista tot felul de peeling-uri pentru persoanele cu cicatrici ca ale tale. Din pacate vara aceste proceduri nu se fac pentru ca esti expusa la soare si se agraveaza leziunile de la peeling in loc sa se vindece frumos; ele se fac primavara si toamna. Eu te sfatuiesc daca nu stii o cosmeticiana foarte foarte buna sa mergi la un dermatolog (este mai scump dar ar trebui sa fie PRIMA optiune). Spor, se poate scapa de asa ceva in cativa ani cu rabdare!

| Anna8812 explică (pentru SilviaPunct):

Ah, am inteles multumesc pentru raspuns ^_^

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici : http://pasagera.ro/solutii-pentru-cicatricile-post-acneice.html

Exfoliantii chimici AHA si BHA ( daca nu esti alergica la aspirina ), o crema cu vitamina A sau niacinamide ( ori ambele ) si o crema hidratanta cu multe ingrediente benefice ar trebui sa faca parte din rutina ta, imbunatatesc cu mult aspectul pielii prin cresterea cantitatii de colagen si aducerea ingredientelor benefice, dar nici-o crema nu o sa faca minuni ca o procedura cosmetica, efectele rutinei se vad in timp. Daca vrei iti recomand niste produse. Foloseste spf tot timpul anului.