Un dermatolog te poate indruma perfect. Eu personal am o cosmeticiana foarte foarte buna care mi-a explicat la un moment dat ca exista tot felul de peeling-uri pentru persoanele cu cicatrici ca ale tale. Din pacate vara aceste proceduri nu se fac pentru ca esti expusa la soare si se agraveaza leziunile de la peeling in loc sa se vindece frumos; ele se fac primavara si toamna. Eu te sfatuiesc daca nu stii o cosmeticiana foarte foarte buna sa mergi la un dermatolog (este mai scump dar ar trebui sa fie PRIMA optiune). Spor, se poate scapa de asa ceva in cativa ani cu rabdare!
Ah, am inteles multumesc pentru raspuns ^_^
Citeste aici : http://pasagera.ro/solutii-pentru-cicatricile-post-acneice.html
Exfoliantii chimici AHA si BHA ( daca nu esti alergica la aspirina ), o crema cu vitamina A sau niacinamide ( ori ambele ) si o crema hidratanta cu multe ingrediente benefice ar trebui sa faca parte din rutina ta, imbunatatesc cu mult aspectul pielii prin cresterea cantitatii de colagen si aducerea ingredientelor benefice, dar nici-o crema nu o sa faca minuni ca o procedura cosmetica, efectele rutinei se vad in timp. Daca vrei iti recomand niste produse. Foloseste spf tot timpul anului.
DaciaRomania întreabă: