Zineryt e foarte buna, folosesc de abia 2 saptamani. si deja totul a trecut! de efecte secundare nu am auzit ...imi dai si mie sa vad care? ceva grav?
Orice medicament sau produs poate avea efecte secundare, dar nu sunt intalnite la toate persoanele.Eu recomand calduros Zineryt-ul, dar numai in urma unui control dermatologic, care sa te asigure ca e totul in regula daca-l folosesti.De asemenea, ii poti cere parerea referitor la toate cele 3 produse. Daca nu le va considera potrivite pentru tine,iti va recomanda el ceva.
Daca-ti doresti sa folosesti remedii naturiste, cele mai eficiente sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse, intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore; minimum 4). Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp, exact ca in cazul usturoilui.Numai bine.
Buna! Te sfatuiesc sa folosesti zilnic, macar pe fata daca nu pe tot corpul, sapunurile naturale pentru tratarea acneei. Gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com