Bună.
Mergi la cosmetică, te epilezi și vezi cum se procedează, apoi te faci tu singurică, acasă.
EXCLUS lama, crema de epilat.
Pa, pa.
Eu ma fac cu lama. Nu creste repede si nici gros si des. E la fel si rapid.
Cu aparatul, dar te doare tare :-s
Vorbeste pentru tine. nu generaliza
Daca te referi la aparat, eu m-am referit pentru prima data cand te faci cu el doare dupa te obisnuiesti.
"Eu ma fac cu lama. Nu creste repede si nici gros si des." - de la lama, in general creste repede gros si des
Nu stiu cum va obisnuiti voi cu durerea, eu nu ma pot obisnui nici cum ma epilez de 3 ani cel putuin, cu ceara
Am incercat si eu cu ceara, dar pur si simplu nu ia firul de par trebuie sa stau ore ca sa se ia... Mai repede fac cu lama, si mie nu-mi creste cum zic unii ca vaii iti creste mai repede si o sa arati cao maimuta doamnee
Altele au par/puf peste tot, creste repede, des, negru, nu e placut, nu e amuzant pentru persoanele in cauza avand in vedere ca imaginea femeii de astazi e sa fie fina ca un bebelus
Considera-te norocoasa
Idem si la mine, eu merg la salon si ma face cosmeticiana cu ceara. E dureros, nici eu nu reusesc singura
Eu zic sa te duci la salon, eu la salon ma fac dar nu m-am facutpe maini inca dar stiu ca iti lasa pielea foarte frumoasa
Eu ma fac cu epilatorul electric..prima data m-a durut putin dar apoi nu mai simti nimic si tine cam o luna! iar firul de par nu se ingroasa! funda?
Benzile cu ceara nu sunt bune de nimic. Mergi la salon! Pretul e rezonabil. Si nu doare asa de tare, crede-ma
ladygaga_9914 întreabă:
kalakkas întreabă: