Http://frumusete.ele.ro/......12898.html
aici aflii mai multe despre ce se poarta.
Iti recomand sa iti cumperi o pereche de jeansi simplii si comfortabili-eventual de calitate pentru ca jeansii sunt o piesa in care ar trebui sa investim. apoi ar mai fi o geaca de piele/trench conteaza aici ce stil adopti tu.se poarta mult tintele deci o geaca de piele cu tinte ar fi al naibii de hot.:))
bun in dulapul tau ar fi si un sacou intr-o nuanta care merge cu orice.recomand:negru,crem,alb-vanilat,bej.
Si o camasa ar fi ok.In rest...ai putea sa iti cumperi si ceva de incaltat-pantfi oxford sau ceva botine mai elegante.depinde de stilul tau.
Nu m-am documentat foarte mult in legatura cu ce se poarta cromatic insa stiu sigur ca burgundi e culoarea care e "pe val"sezonul asta.deci pune mana pe tot ce prinzi si e burgundi.indiferent daca e o piesa vestimentara sau rujuri/oje.Te pup.
Toamna asta se poarta culorile: negru, alb,, albastru, rosu, metalic, caramel, galben, roz pal, verde fistic, mov sters. Sunt la moda carourile, tricourile imprimate (cu numere, pisici), printurile. Gentile cu franjuri, hightops cu toc, bluzite cu flori.
In primul rand, depinde cat investesti in haine. Daca ai un buget redus, ia-ti "must have" -uri cum ar fi un sacou negru, jacheta de piele neagra (te poti inspira de pe site-uri). La un buget mai mare investeste si in accesorii : coliere statement, chestii gold mai mult. A revenit trendul Camo si se poarta din nou kaki-ul, gecile din piele neagre, tinte. Sper ca te-am ajutat.
In primul rand prezervative! Intre noi se poarte movul si albu. hmm, mai bine iti iei roz, pentru 2013
Daca te duci in pi**a goala o sa faci furori, in schimb cu haine...nehhh,nu o sa fi remarcata
ZuZulache întreabă: