| Urata_9176 a întrebat:

Nu stiu cum as putea incepe, dar sunt foarte complexata de cum arat.Am fata putin mai lunga si nasul mare.Am tot timpul cearcane, buzele cam mici si groase.Cosuri.Multe.Am mai scapat de ele cu argila, dar tot se mai vad o gramada in piele. Sprancenele nu au deloc forma.
Aveam parul lung, dar l-am tuns pentru ca era cam uscat si degradat.Acum e pana la barbie si nu imi place deloc cum imi sta.
In clasa mea(a 10-a) sunt foarte multe fete frumoase, iar eu ma simt cea mai urata.
M-am inchis in mine si nu mai comunic cu nimeni.
Ce as putea face? Uneori ma gandeam ca cea mai buna idee ar fi sa mor.

Răspuns Câştigător
| Anonima_2658 a răspuns:

- heeei! urat, foarte urat vb. despre tine sad
fiecare om e facut frumos in felul lui happy.si nu trebuie sa iti faci griji!
uite vreau sa imi promiti ceva straight face...cand incepe scoala sa te simti cu macar 10% mai frumoasa. happy

si sti cum? nu iti dau copy-paste oh go on presupun ca nu ai nevoie :*
1. cu complexele formelor nu ai ce sa faci.sincer faza cu nasu' nu mi se pare un detaliu dizgratios.nici cu fata lunga oh go on
2. exista concealer - sau baton corector [usor de folosit daca nu ai un anti-cearcan -> daca gasesti tutoriale pe youtube sti cum sa il aplici corect deci prin urmare - nu le mai vei avea]sincer iti recomand - mai mult de 15 lei nu poate sa fie si te tine cam jumatate de anhappy-----> il poti folosi si pe cosuri, roseli etchappy
3. buzele tale din ce imi zici sunt ok happy... mici, gorase si delicioase- hidrateaza-le si vei fi multumita
4.cosuri?laughing toata lumea are laughing-macar unu 2 la nu stiu cat blushing asa e ...si daca vrei sa nu se mai vada.iei un fond de ten frumusel si gata - vei fi uimita ce bine te simti cu el -protejeaza fata -degeaba zice lumea ca strica pielea oh go on...praj, fum.tot ce exista in mediu el nu lasa sa treaca si ramai cu fata protejata-prin urmare mai putine cosuri happy
5. sparancenele? te rog! esti fata!- mergi la un salon si esti gata! ii spui acolo cam ce vrei -ca vrei forma potrivita fetei tale.si sa iti puna trasaturile in valoare love struck--natural si sexi.--mai mult de 7 lei nu dai pe un pensat - si iti mai da si forma. dupa care poti sa ti le intretii si singura!
- deparca parul scurt nu e frumos.oh go on.te sfatuiesc sa ii faci o schimbare si sa ii spui frizeritei laughing sa te puna in valoare smug.vei fi multumita:*- hidrateaza-l si ingrijestel sa eviti uscarea lui din nou

- COMUNICAA si va fi bine happy.

te rog.ai incredere in tine You are fuckin' perfect! nimeni nu e cum vrea el happy

:* bafta- trimite-mi si mie o poza pe privat

11 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Ce coincidenta! Te aflii in aceeasi situatie ca si mine. Doar ca eu sunt baiat si am 24 de ani aproape 25. Aceleasi stari le traiesc si eu si te inteleg foarte bine.
In legatura cu cosurile TE SFATUIESC sa te duci la medicul tau de familie si cere-i o trimitere la dermatolog nu trebuie sa platesti nimic eu unu asa am facut.
Eu unu stiu multe creme pentru cosuri dar nu am de unde sa stiu ce ti se potriveste tie. De cele mai multe ori trebuie sa faci si un tratament interior adica sa inghiti ceva pastile pentru ca altfel nu o sa ai rezultate bune. Crede-ma ca stiu ce spun.
Referitor la argila nu iti spun sa nu folosesti asa ceva dar cu tratamente naturale nu o sa reusesti sa te vindeci de acnee mai ales dc zici ca ai multe cosuri.
Du-te la dermatolog si o sa iti dea sa inghiti niste pastile vitamine sau antibiotice plus niste creme atat pentru nu-ti mai iesi cosuri cat si pentru semnele ramase. Daca ai nevoie de informatii in legatura cu creme pentru acnee imi poti da un mail la adresa charlie_catalin@yahoo.com.
Referitor la parul tau tot dermatologul te poate ajuta si o coafurista ceva.
In ceea ce priveste faptul ca te-ai inchis in tine si nu mai comunici cu nimeni din cauza faptulului ca nu te consideri frumoasa aceeasi situatie e si la mine, din cauza unor semne de acnee ramase de mai mult timp de la acnee ma consider destul de urat. E foarte deranjanta situatie stiu.
Repet DU-TE LA DERMATOLOG si trateaza-ti acneea dar trebuie sa ai rabdare ca nu se vindeca asa usor in cateva saptamani ci in 6 8 luni cel putin, stiu ca suna descurajator dar asta e adevarul.
Numai bine, dc mai ai intrebari imi dai mail pe adresa scrisa mai sus.

| Vali87 a răspuns:

Inca ceva, observ ca unele fete iti dau sfaturi pentru acnee, nu iti recomand sa le urmezi ca nu ai de unde sa stii ce ti se potriveste tie, de aia sunt foarte multe creme pentru acnee in functi de ten.
Deci repet DU-TE LA DERMATOLOG. Trebuie sa urmezi un tratament sub supravegherea medicului care sa te cheme la control periodic. Eu te sfatuies bine intentionat deoarece ti-am zis am 24 de ani si ma confrunt cu acneea de la 15 16 ani deci iti dai seama.

| Roxett a răspuns:

Nu trebuie sa fii complexata de cum arati. orice fata este frumoasa in felul ei. incearca sa faci o schimbare la tine, nu stiu...du-te la cosmetica si da-ti forma la spancene, macheaza-te, lasa-ti parul sa creasca si foloseste niste remedii impotriva cosurilor cum ar fi:

1. Poti sa folosesti o lamaie pe care o storci si cu sucul obtinut te dai pe fata si lasi sa actioneze cat mai mult timp.

2. Poti folosi otet de mere pentru a grabi uscarea si vindecarea cosurilor.

3. Deasemenea, mastile cu argila sunt bune (iti faci masca de argila pe care o tii pe fata in jur de 30-45 de minute) pentru ca usuca bine fata, iar pe un ten uscat nu apar cosuri.

4. Poti sa te ungi pe fata cu bucatele de usturoi taiate felii. (acest remediu este foarte bun si sigur de scapa de cosuri).

5. Poti sa-ti faci o masca formata din miere de albine si niste scortisoara. Le adaugi intr-un recipient, le amesteci pana obtii un amestec omogen, apoi il aplici pe toata fata (ajuta nu numai pentru cosuri, ci si pentru catifelarea si uniformizarea pielii). Asta cu miere si scortisoara te scapa 100% de cosuri. Incearca sa stai pe fata cu acest amestec de dimineata pana seara (sau cat poti de mult).

6. Exista plasturi la farmacie cu care poti acoperi cosurile mari.

7. Poti folosi un sapun sau o crema cu sulf sau cu alte ingrediente speciale pentru asta...intreaba la plafar de creme, geluri pentru acnee, unele sunt bune (acum depinde de tenul fiecaruia).

8. Poti sa-ti faci ceai de musetel cu cate sa te dai pe cosuri.

9. Foarte bun pentru cosuri mai este si Zynerit, dar este cam scump, in jur de 30 de lei. (dar daca ai prescriptie de la medicul de familie, poti sa-l iei gratis de la farmacie).

10. Poti sa te dai pe fata cu spirt sau sa te freci cu pasta de dinti, ca astea usuca cosurile.

Incearca sa nu folosesti un singur tratament, alterneaza 2-3 tratamente. In acest ritm in aproximativ 2 saptamani scapi de cosuri.

| RhoOphiuchi a răspuns:

Eu cred ca nu exista femeie urata ci doar femeie care nu stie sa se aranjeze. Binenteles, nu toate se nasc cu trasaturi perfecte, dar iti poti imbunatatii foarte mult aspectul. Zici ca sprancenele tale nu au forma, penseaza-te. Mergi la un salon, eventual, si tipa de acolo te va ajuta sa ai sprancene frumoase. Pentru cosuri exista multe remedii, incearca-le pe rand. Cat despre buze si forma fetei, astea pot fi remediate prin machiajul potrivit (exista asa numitul machiaj corector) si prin tunsoare. Despre astea iti pot da eu sfaturi, ma pricep in domeniul asta, daca imi dai o poza cu tine, poti sa-mi dai mesaj pe privat si vedem.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Buna.
Nu esti singura in aceasta situatie. Vorbesti si in numele altor persoane sa stii.
Sa mori?! E cea mai rea idee. Nu mai ai o alta viata dupa asta deci profita de ea la maxim.
Nu este bine ca te inchizi in tine asta poate avea consecinte grave asupra intregului viitor, ai face sa schimbi bine asta incepand de maine. Cum? Comunica cu cineva mama, bunica, prietena, prieten sau chiar un PSIHOLOG! Incearca sa uiti cum arati, mai uita de asta si inecearca sa socializezi iti vei da seama ca nu tot oamenii te vor placea pentru. faptul cum arati ci pentru ceea ce esti.
Si de ce crezi ca esti atat de urata? Acnee? Mi se pare ceva normal la toti au o anumita varsta can au asemenea probleme si nu cred ca nu exsista persoana care sa nu fi inventat o scuza pentru scoala ca-i racit din cauza unui cos sau doua, tu ce crezi?:)
Nas? :-? ti-a zis cineva ca -l ai mare? eh si ce, acea persoana de parca-i perfecta.
Asa...Acuma sa trecem la tartamente;)).
Acnee: Curata tenul de 2 ori pe saptamana cu ceai de musetel ori gel abrazic apoi date cu un ungunet ceva ( Cutaden, Zynerit, Isotrexin ). Unguentul -> zilnic dimineata si seara si dupa ce termini doza schimbi tratamentul sa nu sa se obosnuiasca pielea.
Semne acnee: crema de galbenele
Par deteriorat:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19269/.html
Cearcane:http://www.tpu.ro/beauty/cum-as-putea-scapa-de-cearcane/
Sprancene: Du-te la salon si-ti va da forma, sau poti folosi un creion negru. :)
O noapte dulce:*:-h

| RM a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa iti impui sa crezi ca esti frumoasa pentru ca fiecare e frumos in felul lui. Ce te deosebeste pe tine de fetele din clasa? Toate aveti maini, picioare, nas etc. Vezi? Chiar nimic. Si nu uita ca frumusetea interioara e mai pretioasa decat cea exterioara. Nu toata lumea cauta frumusetea exterioara. Daca vrei sa discutam imi poti trimite un mesaj. Capul sus ca vei ajunge departe. happy

| Vanity a răspuns:

Exact asa spun si eu despre mine, dar sa stii ca sunt multe fete care te-ar invidia, ce conteaza ca ai buzele nu stiu cum sau nasul mare sau mic? Fiecare e frumos asa cum l-a lasat natura. Si eu sunt de acord cu kalliste, daca te nemultumesc unele amanunte ai putea, eventual sa le corectezi prin machiaj, dar totusi trebuie sa te accepti asa cum esti, indiferent de cum arati. Daca vei traii toata viata cu complexele astea crezi ca o sa rezolvi ceva? Uite, o fata mi-a spus ca are in clasa o tipa cu un picior de lemn, desi e frumoasa si etc. Ea ce sa mai zica saraca? Daca vrei, iti las id-ul meu si vorbim sau mi-l dai tu, cum vrei.

| xDivineAngel a răspuns:

Buna! Nu esti urata.Incearca sa te linistesti si sa incerci sa folosesti putin gandireahappy! Cauta pe net "leacuri"pentru asa ceva extongueentru ten spalate in fiecare seara pe fata cu ciai de musetel calduthappy. Pentru par poti folosi niste uleiuri de par exista atate solutii
Pentru ce sa te sinucizi? Pentru cateva persoane care habar nu au ce vorbesc? Am vazut atatea persoane urate care erau fericite! Ce conteaza cum arati atata timp cat ai un sufet bun? Fii mai increzatoare Am vazut atatia si atatia tineri bolnavi de tot felul de boli incurabile persoane bolnave de cancer,leucemie, diabet, sida Persoane invalide alte persoane care se zbat intre viata si moarte pe paturile reci ale spitalelor.Credema simtete norocoasa ca esti sanatoasa ca nu suferi de boli ca nu esti nebuna autista poate suna aiuria dar asa e. Bucurata de viata si niciodata sa nu te simti cumva in plus persoanelor care nu le comvine de tine spune-le"Daca nu ai loc de mine pleaca".Tu ai o viata si nu lasa felu cum arati sa te inpiedice SA O TRAIESTI! O sa cresti si o sa iti aduci aminte peste cativa zeci de ani cu lacrimi in ochi ca tiai pierdut tineretea din cauza unei prosti copilaresti! Tu te nasti si mori dar nu te mai nasti iar! Ai grija ce faci dar nu iti dustruge viata!

Sper ca te-am ajutat:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimite-mi o poza cu tine pe privathappysa stii ca si eu sunt complexata ca nu ma pot bronza

| OanaSall a răspuns:

Cum sa te omori! Nici nu ar fi trebuit sa iti treaca asta prin cap.
iti spun eu din propria experienta, de fapt a unei prietene. si ea e ceva in gen cu tine, dar nu are de ce sa ii fie rusine pentru ca asa e ea. sa nu te simti urata. dupa mine, care nici eu nu sunt zeita frumusetii, conteaza cum esti pe interior, conteaza prietenii pe care ii ai langa tine. asa ca schimba atitudinea asta negativa cu una pozitiva. eu imi castig prietenii prin incredere. incepe sa ai si u incredere in tine. e cea mai buna metoda.
SUCCES. si nu mai fi "complexata" asa cum zici u si incepe sa ai atitudine. Don't worry, be happywinking happyhappyhappy

| Pisicutza_3550 a răspuns:

Uneori asa ma simt si eu doar ca ma gindesc ca multe persoane ma iubesc asa cum sunt si moartea nu e cea mai buna cale.Eu am aceeasi problema am cosuri, cercane sprincenele tot nu au forma si tot ma gindesc ca sunt cea mai urita pentru ca fetele din clasa de la mine au mai mult noroc la baieti