| playboi112 a întrebat:

Nu stiu daca e bine categoria dar na...
Ideea e ca am o problema la un deget de la mana.Se ceva ani am un tic si imi bag o unghie de la alt deget la degetul arătător.(stiu ca e ciudat dar asta e ticul meulaughing) ) e si, făcând asa mereu...mi s-a cam deformat partea aia si mereu când îmi taiam unghiile pielea de acolo era tare si ciudata si o taiam(habar n-am de ce) si facand asta mereu mi s-a deformat rau degetul si unghia si nu stiu ce sa fac acum sa o repar sa zic asa Nici nu prea pot sa ma abțin să nu mai fac ticul.Ma gândeam daca exista ceva, habar n-am crema sau ceva sa creasca carnea sau unghia mai repede. Sfaturi va rog, dau si fundita daca e nevoie

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu da fundiță, păstreaz-o, te pansezi cu ea până te dezobișnuiești de ticul de care spui

| mariusdaniel112 a răspuns:

Pune leucoplast pe ambele degete, nu il strange sa circule sangele lejer. Incearca asta cateva zile l, o saptamana pana renunti la tic.

| playboi112 explică (pentru mariusdaniel112):

Ticul ca ticul, dar carnea pe care o stiam de fiecare data cand îmi trăiam unghiile? E deformată și ciudata...in cam cat timp se reface?

| playboi112 explică (pentru mariusdaniel112):

Bro,Ticul ca ticul, dar carnea pe care o stiam de fiecare data cand îmi trăiam unghiile? E deformată și ciudata...in cam cat timp se reface?