| Urata_9176 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar au inceput sa imi apara mai multe cosuri dureroase pe fata.Toate deodata.Cum le-as putea opri? Eu oricum am tenul gras si imi apar o gramada. A incercat cineva masca asta pentru pori deschisi? http://www.avoncosmetics.ro/......c01-5.html
Ceaiul de musetel e bun pentru cosuri? Dau >funda!:D

1 răspuns:
| Essence a răspuns:

Da. Ceaiul de musetel e bun pentru ca le usuca. E bine sa-ti faci un ceai intr-un ibric si iei un tamponel pentru demachiat, il uzi cu ceai si tamponezi pe zona cu probleme.

O alta metoda, destul de accesibila si foarte eficienta : folosirea produselor farmaceutice.

Ce-ti recomand eu :

Dimineata spala-te cu sapun Protex pe fata. Este foarte hidratant, si curata tenul foarte bine. ( Te uzi pe maini, frectionezi sapunul si ce se ia pe maini dai pe fata. Pe toata fata, apoi clatesti cu multa apa ). Sapunul il folosesti in fiecare zi, dimineata cand te trezesti si seara inainte sa te culci (inaintea aplicarii urmatorului tratament)

Zynerit : este foarte eficient pentru cosuri, il poti aplica pe orice tip de ten. Il iei de la farmacie si costa in jur de 35 de lei. Este foarte bun. Rezultatele se vad dupa aproximativ 3 utilizari. Eu il folosesc dupa cum scrie in prospect, dimineata (dupa ce ti-ai curatat tenul) si seara. Aplici pe zonele cu multe cosuri.
Este normal sa-ti apara. fiind perioada pubertatii. hormonii o iau razna. Zynerit il aplici de Luni pana Vineri. Are 2 solutii : una lichida si o pulbere : Solutia lichida o torni peste pulbere si agiti sa se omogenizeze amestecul, apoi pui capacelul special pentru aplicare. Citeste mai multe pe prospect. Pretul este la fel : in jur de 35 de lei.

Daca folosesti ce ti-am indicat eu, pana la sf saptamanii o sa observi cu siguranta schimbari. Chiar si dupa ce ti-au trecut cosurile, e bine sa nu intrerupi tratamentul pentru a avea rezultate de durata.

Daca nu ai incredere in ce ti-am scris eu, du-te la un dermatolog.
Take care.