| baby_6195 a întrebat:

Nu v-ati saturat de toata mass-media care promoveaza femeia perfecta?
Cu parul perfect, tenul perfect, corpul perfect, cea mai frumoasa. si etc.
Mai ales noi adolescentele vrem sa ajungem asa si ne fortam la multe chestii ( aici nu ma refer la mine) dar la cele care se infometeaza ca sa fie ca schiloadele de la tv...
In reviste si peste tot sunt atat de frumoase, ceea ce ne face si pe noi sa vrem mereu sa aratam mai bine. eu una sunt obsedata de asta... mereu caut tunsori noi, si forme la sprancene, si culori la par, ca sa arat cat mai bine...
Toata mass-media ne intoxica cu imaginile astea de la femeile perfecte...
Ce credeti?
http://www.listal.com/list/ostraight-fairy-taleo
-cum arata supermodelele de fapt.

8 răspunsuri:
| buburuza12 a răspuns:

Sunt de acord cu tine! conteaza mai mult ce ai in cap decat cum arati. happy

| Lummy a răspuns:

Buna! unele supermodelele sunt doar papusi din silicon (fara exemple) dar sunt si fete frumy natural, unele sunt fumoase doar machiate (ca daca le vezi nemachiate o iei la fuga). conteaza ceea ce crezi tu despre tine, sa fii unicata si nu sa copiezi pe cineva (parerea mea).

| chibiusa a răspuns:

Buna, nimeni nu e asa perfect in realitate.
trebuie sa fim constiente ca in spatele acelei frumuseti rapitoare, care ne este prezentata in toate revistele si in toate pozele de promovare, se ascunde un photoshop micut, care iti da o nuanta superba a pielii, care iti subtiaza coapsele si care iti face culoarea parului sa fie superba.

nu mi se pare ca un om sanatos este unul de 1.80 m si 50 kg.

noi fetele, trebuie sa fim constiente de ceea ce avem, de atuurile si defectele noastre si sa incercam sa ne punem in evidenta asa cum putem, chiar daca suntem mai scunde sau mai plinute si chiar daca avem a bad-hair-day.
nu vom fi niciodata perfecte, dar putem fi INGRIJITE si mi se pare normal ca o fata sa se preocupe de modul in care arata si de ingrijirea parului, a pielii, a dintilor si a corpului.

nu sunt superba, nu arat perfect dar imi permit sa admit ca sunt de 100 de ori mai frumoasa ca orice model posibil.
DE CE?
pentru ca sunt reala si pentru ca nu exista o discrepanta intre imaginea pe care o arat in timpul zilei si imaginea pe care o arat cand sunt proaspat trezita (cand fetele nu au timp sa-si tencuiasca fata)

| hair0spray a răspuns:

Gandesti la fel ca mine.
Toate divele astea din intreaga lume ma dezgusta.N-am vazut una nemachiata care sa arate bine.Nici macar Angelina Jolie nu e cine stie ce.Sau Kim Kardashian, marea frumusete.

| andSayBranza a răspuns:

Foarte de acord! toate ne forţăm să fim ca ele,incercăm tratamente, ne infometam, ne facem operaţii, şi tot nu ne iese.dece? pentru că nici ele nu sunt aşa cum par la tv.Ele sunt lucrate in photoshop. Orice poză, reclamă cu vedete sau alte modele este trecută prin photoshop sau alte programe.Noi ne chinuim degeaba.nimeni nu este perfect.batting eyelashes.La prezentări sunt făcute cu 1 kg de fond de ten si machiate să nu se observe nimic.şi ele in realitate.:FANTOME.

| midnight a răspuns:

Ms ca mi-ai reamintit. ai perfecta dreptate. toata lumea cauta perfectiunea(desi stim ca nu o vom gasi vreodata) dar nu cred ca exista cineva care sa creada 100% ca nu exista(nici eu nu-s 100% sigura). oamenii exploateaza slabiciunile altora pentru a face rost de bani.Nu pica in capcana.asta sunt daca-ti place...nu ma mai chinui sa slabesc sa dorm dupa masa sau cate si mai cate. daca-as putea face ceva, daca-as avea vreo functie care sa imi permita sa iau atitudine as scapa de problema asta...dar nu am.nu stiu daca-o sa se modifice vreodata ceva.

in concluzie iti spun ca nu exista perfectiune, dar exista idealuri.

si daca te ajuta cu ceva asculta Evanescence-Everybody's fool care se refera exact la problema de care spui.

http://www.youtube.com/watch?v=jhC1pI76Rqo&ob=av2e

| baby_6195 explică:

@midnight, imi place melodia. & i totally get ur poin. Ai inteligent de la mine

| baby_6195 explică:

Point**