Eu nu am tinut, insa mama mea da.Si da, chiar a functionat.A slabit ceva kg. Uite-o aici:http://www.infoslabire.ro/......-zile.html
Am tinut o cura de slabire in patru etape a cate 2 saptamani una. Am inceput anul trecut cu 2 saptamani inainte de Pasti(atunci am primit-o de la cineva) si pana la Pasti am slabit 5 kg. A fost foarte vizibil si am continuat si a dat rezultate foarte bune. Si prin noiembrie inainte de Craciun o cautam...si ia-o de unde nu-i. Nu o mai gasesc nicaieri si sunt foarte trista pentru ca m-am igrasat iarasi un pic si as vrea sa slabesc dar nu o gasesc. MOOOOOOOOOOOOORRRRRRRR. Daca o sa o gasesc candva o sa ti-o dau si tie dar pana atunci foloseste-te de ceea ce gasesti pe net sau din raspunsurile altora. Bafta!
Sa sti ca am tinut si am slabit intr-o luna vreo 2 kilograme iar in 7 luni 14 kilograme cura este urmatoarea :la mese nu mai mananci paine faci cate o juma de ora sport seara te abtii de la dulciuri si mananci de fiecare data regulat. Daca te-am ajutat da-mi te rog funda.La mine a mers si am slabit 13-14 kilograme in 7 luni
Emma întreabă:
anonim_4396 întreabă: