Unii oameni nu pun pret pe partea materiala... considera ca o vorba frumoasa, un gest tndru, o declaratie de dragoste este mult mai important decat un simplu cadou
Sa iti zic ceva. Iubitul meu ma coplesea cu cadouri. Poate ma incantau, poate nu, asta nu e important. Ceea ce conteaza de fapt, este ca noi nu ne intelegeam. Putea sa imi aduca si un x6, chayenne sau eu mai stiu, pentru ca nu ne intelegeam. A trebuit sa treaca mult timp ca sa realizam ca da, suntem compatibili dar ca niciun cadou nu vor face relatia sa mearga. Pana la urma, la ce iti trebuiesc niste flori, bomboane, jucarii, bijuterii, daca nu exista armonie? Gandeste-te ca ai avea de ales intre una si alta. ce ai alege? In speranta cati-am putut fi de folos, :*
Ori nu are bani, ori vrea sa vada ca tu esti cu el din dragoste nu pentru bani. al meu la inceputul relatiei imi zice ca castiga foarte putin, ieseam sa cinam si altele, plateam si eu de multe ori si nu mi-a facut nici un cadou pana dupa trei-patru luni cand a fost ziua femeii sau sf valentin. dupa, bineanteles ca-mi facea coduri si inca-mi mai face. acum dupa doi ani mi-a zis ca a vrut sa vada ce fel de persoana sunt eu, sa ma indragostesc de el si nu de banii lui. daca altii iti faceau caduri nun inseam, an ca te iubeau mai mult decat actualul, cunosc o fata care avea un iubit de cativa ani, el o insela dec ate ori avea ocazia si cand il prindea ii facea cate un cadou si asa ii trecea supararea, macum nu mai sunt impreuna.
Fiecare isi arata iubirea altfel.
Eu, spre exemplu nu iau decat cadouri spontane. Merg prin piata si vad niste flori de camp misto, le iau. Intru intr-un magazin si vad o chestie originala, o iau, atata timp cat are un pret modic. Cadourile scumpe trimit mesaje gresite si nu prea au incarcatura emotionala. "Scump" e un termen relativ.
Indiferent care ar fi motivul pentru care nu ti-a luat cadouri in doua luni, daca te deranjeaza lucrul asta ii poti da papucii, pentru ca nu prevad sa se schimbe ceva in viitor si arata ca oricum nu-ti prea pasa de el pentru ca e diferit de luzerii cu care te-ai obisnuit si care iti plac. Daca ii zici in fata ca vrei cadouri, ti-i da el tie, papucii.
Trebuie sa ai rabdare cu el si sa nu îl judeci gresit, poate este un tip econom si echilibrat in felul de a gestiona banii, poate munceste foarte mult ca sa îi obtina, dar numai timpul va descoperi acest mister. Cand îti scriu aceste randuri am inceput sa fredonez melodia ''te rog ai rabdare cu mine ''pe care o canta Puiu Nastese, melodie care daca o asculti il vei intelege mai bine. Îti doresc sa ai noroc in dragoste.
Actualul meu prieten mi-a cumparat flori prima data dupa jumatate de an si asta pentru ca era ziua mea de nastere. iar un cadou in toata regula dupa un an jumatate dar nu m-a deranjat. Conteaza mai mult comportamentul lui fata de tine si mai ales sa te respecte. ai putina rabdare cu el, poate nu e obisnuit sa ofere mici atentii unei fete.
Imi place nicku-ul tau... pff nu stiu ce sa zic, al meu la inceput m-a invatat cu cadouri, floricele, si. acum s-a cam dus asta, cei drept imi face cadouri doar cu ocazii speciale, inainte ma surprindea, dar tu esti la inceput, nu stiu ce sa zic, poate nu are bani, sau ii e rusine. nah, nu iti fa o impresie proasta despre el, doar pntr simplu fapt ca.nu iti face cadouri. Bate-i apropouri Cu speranta ca te am putut ajuta, eu!
Daca prin asta iti demonstreaza tie ca te iubeste... e rau de tot.Sincer.Imi place ca te minti chiar si pe tine ''nu sunt materialista, dar.''; dar ce? Atunci cand iti va oferi si cea mai mica floare, o vei pretui mai mult ca pe aur. Fostul meu prieten mi-a oferit o floare dupa 6 luni in care mi-a demonstrat non-stop ca tine la mine mai mult decat meritam.Niciodata n-am asteptat alt cadou din partea lui decat dragostea pe care o arata.Intr-o relatie poate celalalt de langa sa-ti ofere orice, ca la un moment dat te saturi, si iti trebuie dragostea din partea lui; pe care o gasesti mult mai greu decat banii din buzunarul lui.
Parerea mea e ca dragostea nu consta numai in cadouri.Eu cunosc persoane care isi trateaza partenerele ca pe ultimii oameni, iar de 8 Martie, de Pasti, de Craciun, de Anul Nou, de ziua onomastica sau cea de nastere, le iau cadouri. Ce zici? Preferi un om care sa iti ia cadouri si sa se poarte cu tine la fel ca persoanele de care ti-am zis, sau preferi sa nu-ti ia cadouri, dar sa te respecte, sa-ti poarte de grija, sa te ajute la ceea ce ai nevoie, sa fie tandru, chiar? Exista trei limbaje ale iubirii:tandretea, sexalitatea, cadourile.Deci nu poti sa spui ca un om nu te iubeste pentru faptul ca nu-ti ia cadouri.In plus, te-ai gandit ca poate nu are bani? Ii cunosti familia, situatia materiala?
A...er sa uit. Daca te deranjeaza atat de mult faptul ca nu iti ia cadouri, poti sa-i spuidar cu tact. Ii zici frumos, astfel incat sa nu interpreteze gresit ceea ce ii spui. Iar daca tot nu rezolvi nimic, nu-ti ramane decat sa-l accepti asa cum e.Nu poti sa-l parasesti pentru atata lucru, caci ar fi pacat.Gandeste-te la ce ti-am scris mai sus, referitor la barbatii care le cumpara cadouri partenerelor de viata, iar apoi le trateaza ca pe ultimii oameni.Succes!
Cel mai mare cadou este sufletul acelui pe care il iubesti.Eu nu l-as schimba cu nici un alt cadou! Ai grija, uneori aparentele insala!
Mie imi place numele tau... oricum, poate nu vrea sa te invete cu cadouri.nu stii cat de paguboasa e o fata la casa omului
Acuma nu vrei sa te ia si de crescut. Atatea cadouri vrei da tu oferi ceva ca sa meriti?
Pentru unii e normal sa te cunoasca mai intai mai bine, doua luni nu par chiar asa mult.Altii incep din prima cu cadourile, ca mai apoi sa uite si cand e ziua ta...Se zice ca, cum il inveti asa o sa il ai. Daca o sa continuati relatia si o sa devina serioasa, nu il lasa asa.Bate apropouri, daca nu se prinde arata_i ca te_ai suparat, fa scandal si o sa il dai pe brazda.Sotul meu mi_a facut cadouri tot mereu, inca de cand l-am cunoscut, apoi a mai uitat cateodata, m-am dat suparata si acum, dupa 15 ani nu mai uita sa vina cu cate o floare, din cand in cand, dar de ziua mea, 8 martie, Craciun, Paste vine cu cadou, caci altfel...
Wai tu parca esti. eu!
Mie una mi se pare ca daca nu iti cumpara ceva, acolo o kestie nah, nu stiu, cum iti demonstreaza ca te iubeste? Nici eu nu`s materialista si nu vreau luna de pe cer, dar chiar iti dau dreptate. Am fost si eu in situatia ta si cand le auzeam pe prietenele mele:"uite ce ceas mi-a cumparat iubitu`"mdda... fain . Unii nu stiu sa demonstreze "asa cum vrem noi" ca ne iubesc, acum daca tu`l iubesti... ii bun si asa.
Meduza, nici iubitul meu nu-mi lua nimic la inceput (cam in primele 6 luni), dar am stat de vorba cu el si i-am spus ca noua femeilor ne mai place din cand in cand sa primim si altfel de dovezi de dragoste (nu numai declaratii sau gesturi tandre), ci si cate o mica atentie, chiar si simbolica.
De atunci e mult mai atent cu mine si mi-a spus ca pur si simplu nu s-a gandit la asta.
Poate si in cazul tau e la fel si nu e obisnuit cu a face cadouri.
Ba ce tampenie, daca nu-i ia o floare la fata sau ceva, gata e materialista?
Ba, o floare, ceva, totusi... Nu te duci cu mana goala mereu. Doar din postul ei nu cred ca e materialista, materialist inseamna cand vrei bani, masini, "da` iubitule imi iei aia? imi iei aia?",
Oricum, parerea mea e ca toate femeile is materialiste, nu mai gasesti dragoste sincera, doar materiala. Si daca tu zici ca nu esti materialista, foarte bine, dar tipu` asta e cam zgarcit sa nu-ti ia nici macar o floare. Las-o asa, da-i verde!
P. S.: cand ai facut postul asta, de cat timp erai impreuna cu el?