anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vreau sa para reclama dar am vazut multe dintre voi care va faceti probleme in privinta parului. Ati incercat samponul regenerant si lotiunea regeneranta de la gerovital plant?
Samponul revitalizeaza parul tern si obosit si combate caderea parului datorita keratinei si celor 5 extracte vegetale.
Lotiunea actioneaza cu eficacitate maxima pentru intarirea radacinii si combaterea caderii parului, stimularea cresterii foliculilor noi, biosinteza keratinei si hidratarea scalpului.
masca intensiv hranitoare ajuta parul sa-si recapete elasticitatea, vitalitatea si sa devina mai usor de pieptanat datorita provitaminei b5 si keratinei.
Pentru virfuri deteriorate ale parului putem folosi Serul pentru par deteriorat, aplicat dupa fiecare spalare, hidrateaza si repara virfurile degradate, le hraneste si le tonifica.
Pentru cele care folositi uscatorul exista Serul hidratant termoprotector. Cine considera ca am facut reclama sa ma reclame la OPC TPU, cine crede ca i-am fost de ajutor astept pupici

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Mulţumim de sfat, TILICA. Dar nu contează, eu te reclam la OPC TPU, să ştii. happy O zi bună!

pa, pa.

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Este un pic de neadevar in prezentare dar, deh, "scopul scuza mijloacele "! Afirmatia ca lotiune actioneaza" pentru stimularea cresterii foliculilor noi " este neadevarata!

Foliculul pilos apare in cursul dezvoltarii embrionare. Numarul foliculilor pilosi cu care te nasti este determinat genetic. Ca atare, dupa nastere NU pot aparea foliculi noi! Eventual poti sa-i pierzi pe cei care-i ai datorita actiunii unor factori interni sau externi care distrug sau afecteaza functionalitatea lor. Pupici!

| Lacoste a răspuns:

Am avut si eu lotiune regeneratoare dar nu a fost buna deloc, mai rau mi-a cazut parul, asa ca nu-l recomand deloc

| Lolololalali a răspuns:

Eu am folosit odata cateva produse de la Gerovital Plant si nu mi s-au parut bune de loc, or fi din plante dar mie mai mult mi-au stricat parul!straight face Nu il Recomand!

| Angel0 a răspuns:

Bunica mea il foloseste cu succes.Acum au inceput sa-i cada dintii dar nu cred ca este din cauza samponului.

Pupici din partea bunicii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Habar nu aveti, daca vreti intr-adevar sa aveti un par sanatos trebuie folosita toata gama de produse nu doar sampon.
larix, multa sanatata bunicii tale, gaina batrina face ciorba bunawinking