Există nuanțator-spray și nuanțator tip șampon.
Cel din urmă arată și se comportă exact ca șamponul, cu mențiunea că după ceva timp, părul va căpăta nuanța dorită.
Subliniez nuanța, deoarece nu va fi o culoare intensă, decât dacă culoare părului tău este deschisă, iar tu folosești ca nuanțator un roșcat/ciocolatiu/brunet.
Baftă!
Este ca vopseaua la textura in timp se va decolora Dar sunt si sampoane cu nuantator.
Pe piata exista mai multe tipuri de vopsea de par, sampon cu nuantator, vopsea semipermanenta si vopsea permanenta. In ceea ce priveste diferentele care exista intre produsele de colorare a parului, vopseaua permanenta contine substante cu un risc mai ridicat de aparitie a alergiilor la nivelul pielii capului decat cea semipermanenta sau pe baza de produse naturale. Fiecare persista pe par o anumita perioada de timp, perioada care este mentionata pe ambalaj.
Nuantatorul are dezavantajul ca se duce destul de usor la spalat. Parul nu are de suferit si poti folosi doua nuantatoare unul dupa altul. Samponul cu nuantator intareste structura parului, ii da mai multa stralucire si intensifica culoarea. Dupa aproximativ spalari parul va reveni la culoarea initiala. Cu ajutorul nuantatorului se poate obtine decat o culoare mai inchisa decat dea naturala. Un alt avantaj al acestui produs este culoarea, care se spala treptat si uniform din par.