Nu foarte tare, acum iti dai seama ca nici bine nu-ti face. Dar oricum este mai slab si decat samponul, din moment de dupa cateva spalari iasa culoarea. Sunt nuantatoare de par cu extracte din fructe, si sunt foarte bune si nici nu dauneaza parului.
Mda...cade si nu ti mai creste niciodata. Daca folosesti nuantator si ti distruge parul atunci a gresit producatorul cand a umplut tubul sau vreo prietena buna ti a facut un bine.Nici o vopsea de calitate cat de cat nu distruge parul daca este folosita corect. E drept ca il poate usca si are nevoie de tratamente pentru par vopsit. Eu folosesc oxidat de 12% si nu mi cade nici macar un fir de par, nu tb sa ma tund ca e ars sau ceva.Asa ca totul trebuie facut cu multa grija. Si nuantatorul nu are cum sa afecteze in nici un caz firul de par. Astea s prostii spuse de persoane care pur si simplu habar nu au.
Logic doar e un fel de vopsea numai ca asta se ia la nu stiu cate spalari iar vopseaua propriu zisa se ia dupa o perioada indelungata... da distruge parul fiindca are coloranti si tot feluri de daunatori! te pup:*
Pai da distruge parul la fel ca vopseaua dar daca vrei metode naturale de ati schimba culoarea la par sunt destul de multe :
ceaiul de musetel folosit infuzie (pui apa la fiert cam 400ml si apoi adaugi musetelul ) te dai cu infuzie dupa ce ai facut baie si dupa clatesti.
Acelasi lucru poti face cu zeama de lamaie. Aceasta daca o aplici pe par inda de la prima aplicare se va vedea o deschidere in nuanta parului dar. parul va avea un astept de,, murdar'' >Dar poti folozi lamaie sau musetel, ori amandoua combinate le lasi cateva minute iar dupa te clatesti. Si dupa mai multe aplicari poti ajunge chiar la un blond natural si care nu va degrada parul
Daca vrei sa te faci castaniu sau roscat incearca:
Infuzie de : frunze de nuc sau galbenele.Folosesti aceeasi metoda ca la infuzia de musetel. Iar parul va avea o nunta ciocolatie(daca folosesti frunze de nuci+galbenele) dar am spus si roscat caci daca folosesti doar galbenele sau infuzia de frunze de nuc +galbenele si din ce in ce mai multe galbenele sa pui vei deveni roscata cu timpu.
Pt vopsitul natural iti trebuie multa rabdare dar parul nu va avea de suferit.
Mario1996 întreabă: