| Anonima_2658 a întrebat:

NUANTATORUL : tot ce trebuie stiut depsre el.
detaliii, cum se aplica, cum cat stau cu el ...etc
fara raspunsuri gen : scrie pe ambalaj.winking
dureaza
afecteaza parul rau
produse
preturi
pareri.
No# copy-paste tongue

Răspuns Câştigător
| PixieTrixie a răspuns:

Te speli pe cap
Te clatesti
Iti dai cu nuantator
Stai 30 minute
Te clatesti.

Nu afecteaza parul.
Tine vreo 10 spalari chiar daca pe el scrie 5-6
E vreo 6-7 ron

2 răspunsuri:
| Biia a răspuns:

Imi place ultima parte:))"no copy-paste" so.nu vrei copy-paste:Pdar ce ai zice sa vezi parerile altor persoane de pe TPU, a mai pus cineva o intrebare de genul. Uite si raspunsurile:
http://www.tpu.ro/beauty/ce-este-un-nuantator/
~>Take careee`!

| madaa a răspuns:

Si eu ma fac cu nuantator d ela loreal este foarte bun pai eu imi umezesc parul pentru ca asa s eaplica mult mai usor vopseaua dupa care il invelesc intr-un prosop pentru a nu curge apa dupa care mil imparte cineva si incepe de la radacina si tot asa pana la varfuri dupa care il masez tot ca sa fiu sigura c avopseaua ajunge peste tot dupa care stau 30 de minute dupa care il spal aplic balsamul il las sa actioneze 5 minute din nou il clatesc imi usuc parul si gata.De 2 ori m-am facut si sun foarte multumita :X:X nu mia degradat parul este ola fel ca si inainte costa un tub 30 lei eu folosesc 2 pentru ca am parul lung si ma fac o data la 1 luna jumate este vopsea nu sampon iar culoarea dupa cateva spalari nu trece usor iar cand iti creste parul se vede diferenta dar asat depinde de culoarea pe care o ai si ce aplici peste eu am parul saten inchis si am vrut s amil deschid la culoare si mi l-am deschis se vede dif dar f putin... nici nu se observa te sfatuiesc at cand iti alegi culoarea sa nu fie foarte foarte diferita de parul tau deoarece nu o sa se prinda mult succes :*