Daca ai manca in fiecare zi 2 nuci intr-un an te ingrasi mai mult cu 1. 75 kg
Daca mananci in fiecare zi 2 senvisuri cu mezeluri intr-un an te ingrasi mai mult cu 8 kg
Daca mananci in fiecare zi cate 2 pungi de pufuleti intr-un an te ingrasi 1 kg
SUCCES si ai grija la mezeluri!
Miezul nucilor conţine apă (3-5%), grăsimi (52, 0-77, 5%), substanţe proteice (12-25%) din grupa globulelor (de natura celor din lapte şi ouă), săruri minerale (nuca este fructul cel mai bogat în cupru şi zinc), provitamina A, vitamine din complexul B (B1, B2, biotină, colină), vitaminele C, E, F, P, etc, Valoarea energetică a miezului de nucă este de 560-857 (în medie 700) kcal la 100 g miezul deţine 26-60% din greutatea nucii. Nucile ar trebui sa conţină minimum 45% miez
Nucile cu siguranta ingrasa si mezelurile ce sa mai spun contin f multe grasimi in schimb pufuletii nu.Eu am facut chiar o cura de slabire cu pufuleti si crede-ma a dat rezultate
Presupun ca NU...Eu mananc astfel de sa zicem.alimente in exces si nu am pus nici. un kg mananca fara grija
Consumate in exces, da ingrasa. dar pun pariu ca nu mananci asta in fiecare zi. mai rau e cu mezelurile. evita parizerul crenwurstii si salamurile. dintre mezeluri singura chestie care ai putea sa o mananci este sunca presata care nu are atat de multe grasimi si nici nu este prelucrata intens. nucile au foarte multe calorii(undeva la 600 de kcal/100g) daca mananci 3-4 nuci pe zi nu ai nici o treaba, pe alta parte nucile au forte multe minerale, vitamine si fibre deci nu te ingrijora in privinta lor. pufuletii consumati ocazional nu ingrasa mai ales daca sunt FARA sare
DaciaRomania întreabă: