Eu o data pe saptamana. Cred ca e bine. Folosesc... nu mai stiu cum se numea firma dar era Diamond Gloss, nu stiu nivea sau ceva de genu. Apoi pun balsam ( tot diamond gloss) pe par si il las vreo 2 minute si apoi il clatesc. E bine sa nu dai la radacini cu balsam... acum daca scapa un pic de balsam la radacini sa nu te sperii.
fundita?
Pai am 14 ani...si ma spal de 1-2 ori pe saptamana
Cu Syoss...Pana acum am folosit mai multe feluri de sampon dar am ramas la Syoss pentru ca imi face bine la par
Bye!
Bună. O dată la 2 zile. Cu şampon pentru părul brunet de la AVON, Advance Techniques.
"Alea cu folositor", se numesc voturi.
pa, pa.
Imi spal parul o data la 5-7 zile. Folsesc sampon si balsam Herbal Essences pentru stralucire (cel verde), si am 18 ani.
O data la 2 zile (uneori cand e vacanta/weekend si stau acasa imi mai permit sa-l mai las una-doua zile nespalat... dar nu mai mult).
15 ani.
samponul il schimb des, nu m-am hotarat inca la unul singur. momentan am unul de la schauma.
O data la 3 zile
Ma cam blestem dupa ce ma spal
Mi se incurca parul wtf
Am un tip de par care nu rezista sa nu il spal mai mult de 3 zile
Mi se unge
Samponu nu il stiu nu cumpar eu xD
Pai am 14 ani si ma spal odata la 3 zile cu un sampon de la avon de mango si ghimbir.
O dată sau de două ori pe săptămână, de ce să mă spăl de x ori la câteva zile, după mi se face părul mătură! Mă spăl cu Johnson Baby(nu râdeți, îl face de 100 ori mai mătăsos, strălucitor, neted, și miroase foarte frumos)+balsam/mască câteodată. Ps:Am 15 ani.
Odata la 7 zile (o saptamana).
Pantene Pro V, Head and Showlders.
11.
Mie, cum scrie pe pachet, mi-a marit volumul in 10 zile.
IsabelaIssa întreabă:
iiooaannaa26061994 întreabă: