Difera de la perosana la persoana. Daca unuia ii plac cretele, altuia poate ii plac fetele cu parul drept. Dupa parerea mea mai draguta pare fata cu parul ondulat deoarece cele cu parul drept deja sunt prea multe.Deci...nu este mai frumoasa neaparat.Eu sunt creata si toata lumea imi admira parul!
Depinde de caracter. Frumusetea nu consta doar intr-o fata placuta la vedere, bust si fund mare. Nu! Frumusetea vonsta in ceea ce poti face cu mintea ta.
Nu, neaparat. Poate sa aiba parul si ondulat total. De fata fetei depinde daca ea e frumoassa sau nu. Sigur depinde si putin de par si ten.
Si noi de unde vrei sa stim...nu totul depinde de par... poti sa ai parul lins de vaca sau sa fii cheala daca ai niste trasaturi foarte frumoase
Salut!
Depinde de formatul fetei. Unora le sta mai bine cu parul usor ondulat, altora cu el drept.
Sper ca te-am lamurit
Parul meu, de fapt, este drept, dar pentru ca il tin legat uneori sau pentru ca il port pe spate, se onduleaza. Adica depinde si de trasaturi. daca e vorba de o fata de care te sperii seara, macar si de aur sa fie parul ca tot te sperii
Depinde de persoana si de caracterul ei de exemplu mie imi place parul undulat penrtu o seara mao romantica iar cel drept pentru o seara cu gasca.
Eu cred ca si cea cu parul ondulat e la fel de frumoasa daca il are frumoas aranjat. mie chiar imi place parul usor ondulat( dar nu prea cret)
Eu zic ca e mai frumos ondulat pentru ca cel drept n-ai ce face cu el ca sta drept si atat
Eu cred ca e mai frumos cel ondulat depinde si de trasaturi... dar cu cel drept nu ai ce face
Mario1996 întreabă: