| anabelisa a întrebat:

O intrebare adresata baietilor. Voi ce parere aveti despre modelele astea care le tot arata la tv? Va atrag cu ceva? In afara ca nu stiu sa gateasca{presupun}, numa sa stea toata ziua sa pozeze, sa-si faca manichiuara, etc.Eu nu am o parere prea buna despre ele, dar cand le aud pe prietenele mele zicand ca ar vrea sa fie la fel ca ele:inalte, slabe, sa se aranjeze toata ziua, sa pozeze...Vai! Imi puteti spune parerea voastra?

Răspuns Câştigător
| Ovy81 a răspuns:

Eu unul sincer nu mi-ar placea sa stau langa o fanforoasa de asta, mai bine cu o fata cu picioarele pe pamant, cu capul pe umeri si cu simtul umorului>o fata cu care sa ma pot intelege in adevaratul sens al cuvantului nu cu una care are numai milogeala in ea happy deci bravo, tie lasa-le pe prietenele tale sa-si faca de cap ca numai tu vei avea de castigat, in concluzie nu mi-ar place sa ies cu o slabanoaga!winking ciao

5 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Fiecare-si traieste viata cum doreste. Atat timp cat stilul lor de viata, nu deranjeaza stilul meu de viata, nu am nimic de obiectat. Nu ar fi mai bine ca, fiecare sa-si vada de propria viata, iar pe ceilalti sa-i lasam a-si duce soarta cum cred de cuviinta? Cred ca da...

| anabelisa explică:

Mersi la toti baietii care mi-ati scris! Am vrut sa vad si eu ce parere aveti despre aceste pitipoance.

| Madalin a răspuns:

Pai ai dreptete. Ele numa se pozeaza si isi fac manichiura, stau prin salonuri de frumusetesi etc.big grin. Funda plzz

| ra7ul a răspuns:

Inafara ca unele (am zis unele ca nu toate) is frumoase si arata bine altceva la ele nu te atrage, parerea mea ar fi ca nas vrea o pitipoanca de aia langa mine care ii sta capu numa la bani, bani, masini luxoase si bani... dar ii doar parerea mea!

| URSaKe a răspuns:

Asa e cum zici tu! alea nu se mai pot numi femei ci papusi! toti dizainarii fac ce vor din ele, si viata nu si-o traiesc decat sub lumina blitului fara prieteni cinestie ce fara o viata a lor! ele nu stiu ce e o dragoste, nu stiu sa iubeasca, ele cauta cati mai multi bani si nu stiu ce vedete, nu ca as fi genul de baiat care vreau o fata sa gateasca si de genu asta, sunt cu o fata de 2 ani si ne intelegem de minune nu i-am impus si nici ea mie ca locul tau e la bucatarie si ca locul tau nu e langa o bere, nup! ele sunt doar cu blitul si faima, da de unde si viata lor unde e? nu e! or fi aratand ele bine si atrag privirea na ce-i frumos si lu Dumnezeu ii place da tineretea si frumusetea trece dar sufletul ramane acelasi, trebuie sa gasesti si frumosul si practicul, eu le-am gasit pe amandoua si sunt foarte fericit! deci sunt de acord cu tinewinking