Eu unul sincer nu mi-ar placea sa stau langa o fanforoasa de asta, mai bine cu o fata cu picioarele pe pamant, cu capul pe umeri si cu simtul umorului>o fata cu care sa ma pot intelege in adevaratul sens al cuvantului nu cu una care are numai milogeala in ea deci bravo, tie lasa-le pe prietenele tale sa-si faca de cap ca numai tu vei avea de castigat, in concluzie nu mi-ar place sa ies cu o slabanoaga! ciao
Fiecare-si traieste viata cum doreste. Atat timp cat stilul lor de viata, nu deranjeaza stilul meu de viata, nu am nimic de obiectat. Nu ar fi mai bine ca, fiecare sa-si vada de propria viata, iar pe ceilalti sa-i lasam a-si duce soarta cum cred de cuviinta? Cred ca da...
Mersi la toti baietii care mi-ati scris! Am vrut sa vad si eu ce parere aveti despre aceste pitipoance.
Pai ai dreptete. Ele numa se pozeaza si isi fac manichiura, stau prin salonuri de frumusetesi etc.. Funda plzz
Inafara ca unele (am zis unele ca nu toate) is frumoase si arata bine altceva la ele nu te atrage, parerea mea ar fi ca nas vrea o pitipoanca de aia langa mine care ii sta capu numa la bani, bani, masini luxoase si bani... dar ii doar parerea mea!
Asa e cum zici tu! alea nu se mai pot numi femei ci papusi! toti dizainarii fac ce vor din ele, si viata nu si-o traiesc decat sub lumina blitului fara prieteni cinestie ce fara o viata a lor! ele nu stiu ce e o dragoste, nu stiu sa iubeasca, ele cauta cati mai multi bani si nu stiu ce vedete, nu ca as fi genul de baiat care vreau o fata sa gateasca si de genu asta, sunt cu o fata de 2 ani si ne intelegem de minune nu i-am impus si nici ea mie ca locul tau e la bucatarie si ca locul tau nu e langa o bere, nup! ele sunt doar cu blitul si faima, da de unde si viata lor unde e? nu e! or fi aratand ele bine si atrag privirea na ce-i frumos si lu Dumnezeu ii place da tineretea si frumusetea trece dar sufletul ramane acelasi, trebuie sa gasesti si frumosul si practicul, eu le-am gasit pe amandoua si sunt foarte fericit! deci sunt de acord cu tine