| amaranth a întrebat:

O intrebare pentru femei! happy
Cat sunteti dispuse sa platiti pentru haine,bijuterii, accesorii si cosmetice?
Cat de importante vi se par?
Pe ce cheltuiti cel mai mult?

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Sunt foarte importante si cheltui majoritatea din bani pe ele...fiind eleva nu am alte lucruri pe care sa dau bani.

| Maria123 a răspuns:

De exemplu daca e o bluza simpla cu pretul 1 milion, nu o cumpar indiferent ca e de firma sau nu, consider ca nu merita 1 milion o bluza simpla. In conditiile in care gasesc bluze faine cu 20-30 de lei nu vad de ce as da 1 milion pe o bluza simpla. Cel mai mult cheltui pe haine, dar deloc mult, avand in vedere ca ma uit prin multe magazine pana gasesc ceva care sa-mi si placa si sa si aiba si un pret ok. Cel mai important mi se pare sa ai destule haine incat sa nu te imbraci la fel in fiecare zi si sa-ti cumperi haine care sa se potriveasca cu ce mai ai, sa urmaresti sa-ti faci tinute, nu sa iei sute de haine si apoi sa n-ai idee ce sa faci cu ele. laughing

| morningstar a răspuns:

Cred ca toate acestea sunt importante pentru orice femeie care se respecta, dar sunt de parere ca nu trebuie exagerat in privinta preturilor. Pentru haine si cosmetice sunt dispusa sa cheltui cel mai mult, iar pentru accesorii si bijuterii un pret mediu. Cel mai mult am cheltuit 700 lei pe niste creme si 300-400 lei pe un parfum ( cadou); nu fac asta des, dar imi place sa am tot ce imi trebuie mai ales in domeniul ingrijirii personale. Pentru cosmetice cheltui cel mai mult, nu pot rezista in fata unui parfum bun, dar nu exagerez, totusi.

| oOSaritaOo a răspuns:

Mie banii nu mi se par chiar atât de important. Dacă e ceva ce-mi place, cumpăr. Cel mai mulţi bani îi dau pe haine.

| Kasia a răspuns:

Cel mai mult cheltuiesc pe produsele de ingrijire apoi pe haine.bijuterii nu imi cumpar mai deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt dispusa sa dau oricat pe ceva de firma care chiar imi doresc!winking

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Cel mai mult dau pe haine.am un dulap intreg.dar mereu e ceva care sa-mi placa.accesorii am prea multe, la fel si machiajuri. daca vrei iti fac pozabatting eyelashes

| Azazea a răspuns:

Bijuterii nu pot deloc, accesorii-nu, cosmetice-nu prea folosesc, haine, imi iau din cand in cand.Hm...ca sa spun asa nu prea dau importanta.
Aspectul fizic este important dar nu trebuie sa te deranjezi prea mult ca sa arati ca un om normal, si nici sa cheltui multi bani.
Parerea mea.

| CrazzzyA a răspuns:

Toate sunt importante pentru o femeie care tine la imaginea ei. Aceste lucruri sunt importante, mai ales daca te fac sa te simti mai bine atunci cand le porti.
Eu cheltui cel mai mult pe haine, dar nu sunt dispusa tot timpul sa dau prea multi bani pe haine.

| Theoryofabook a răspuns:

Eu personal cheltui mai multi bani pe haine si cosmetice, amandoua mi se par importantebatting eyelashes

| Andreeaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu imi permit cam 100 de euro pe luna pentru haine. imi cate 3 parfumuri dulci o data la 3 luni. si nu prea dau bani pe bazaconii gen: inele, lantisoare, cercei ca nu imi place sa ma incarc. mi se par comsi-comsa importante hainele dar tot dau o groaza de bani pe ele si parfumurile de obicei imbunatatesc starea oamenilor inclusiv a mea. big grin

| roxanica08 a răspuns:

Eu cheltui mai multi bani pe haine accesorii si cosmetice.

| ioa11 a răspuns:

Pe cosmetice si accesorii nu prea imi arunc bani.Pantofii insa sunt cei care ma pasioneaza.Acum depinde de fiecare