Ciao!
Nu conteaza parerea nanui. Important e sa iti placa tie. Daca iti plac, cumpara-i. Nu toti avem aceleasi gusturi!
Bafta!
Acolo zice ca sunt de damă, dar pot fii si unisex, daca tie i ti plac si sunt numarul tău, i ai. Sa i porti sanatoasa, tocuri nu porti? Ai purtat vreodată? mersi.
Da am purtat!
Ai un fetish cu tocurile?
Ai tu, draci.
Nu stiu daca sunt de dama sau nu, cert e ca sunt foarte urati. Bunica se duce la biserica cu unii asemanatori.
Hai mai date-n cct are gusturi inseamna! Si scrie ca-s de dama in pnm!
Gusturile nu se discuta.
Sunt foarte draguti si au si o culoare draguta Oricum baietii nu cred ca ar purta mocasini pe aceasta culoare.Baieti nu am vazut purtand, dar fete da.Par putin barbatesti din cauza formei dar oricum toti mocasinii par.Nu vad de ce ar fi o problema asta. Daca te simti tu bine in ei si iti plac, de ce sa nu-i cumperi?
Azi imi ajung
Ma bucur ca i-ai comandat Nu ii asculta pe ceilalti care zic ca sunt urati.Pana la urma nu toti avem aceleasi gusturi, nu toti suntem la fel. Daca am fi la fel ar fi cam plictisitor.Eu chiar te incurajez si nu vreau sa-ti fie ''teama'' sa porti haine sau pantofi mai putini purtati.Ce sa le ceri fetelor noastre care au doar tocuri de 15 cm si nici nu stiu sa mearga pe ele
Te pupacesc :*
kalakkas întreabă: