Sincer mie nu`mi pasa fizicu` lui. Adica nu ma dau in vant dupa patratele si restul.
Pentru mine este importanta personalitatea. Daca e vreun fitos si arata bine chiar nu`mi pasa.
Cat despre fata...sa`mi placa mie
Eu as zice ca un baiat trebuie sa fie frumos, hitru, sa aiba un corp frumos, si sa stiba cum sa se poarte cu o fata.
De obicei fetele se bazeaza si pe sentimente. Dar fetele cred ca prefera frumusel foc si cu un fizic misto, si mai bine daca ar fi sentimentalist
Atat de frumos incat sa ma atraga dar sincer nu prea imi pasa... daca ma inteleg bine cu el si chiar ne potrivim nu neaparat fizic ci mai mult sufleteste e perfect.
Pentru mine nu conteaza aspectul fizic cel mai important este interiororul
atat timp cat exista intelegere si iubire e totul in regula >
Am uitat sa zic ca dau fundita, si eu prefer un baiat cu sentimente puternice fata de mine, la corp, nu ma intereseaza, mie imi plac baietii mai plinuti nu scanduri, nu trebuie sa fie frumos, dar sa imi placa
N-ai scris si varianta caraceterului. Sincer, pentru mine, daca as iubii un tip cu adevarat, nu mi-ar pasa cum ar arata. Pana la urma, conteaza ce e in interior si nu exterior... Oricum, nu exista oameni urati, nu-i asa? Doar oameni care au sau n-au grija asa de mare grija de aspectul fizic.
Pai de obicei daca baiatul e dragut la fata fizicul nu e chiar atat de urat... oricum conteaza mai mult interiorul