Lama, desi vreau sa gasesc un salon unde sa fiu sigura ca e ok si sa merg sa ma ia cu ceara.
Eu cu crema depilatoare, chiar daca pute rau si-mi vine sa-mi pun un cleste pe nas ). De la lama ma irit, iar cu ceara...nu pot suporta, desi ar fi mult mai bine. Ma bate gandul sa-mi strang bani si sa-mi iau epilator cu IPL. Majoritatea recenziilor sunt pozitive si nu m-ar deranja sa-mi creasca parul o data la cateva luni
Daca se foloseste ceara, e o zona care doare fff rau, cea mai simpla si nedureroasa metoda e aparatul de ras. Trebuie facuta mai des, dar macar nu suferi.
Salut! Cu ceara, la salon.Este dureros, dar te inveti si, cu timpul, nu mai doare asa rau.
Cu ceara acasa e foarte dureros, nu incerca. Cel mai simplu e rasul, e mai usor, desi nu la fel de eficient.
Eu sun pro ceară. Doare, ce-i drept, dar 2, 3 săptămâni nu ai treabă. Cu timpul te obișnuiești. Ideal ar fi să găsești o cosmeticiană drăguță care să te ia încet prima dată. Primele 2, 3 dăți e rău de tot, însă după devine suportabil.
fearlessss întreabă:
anonim_4396 întreabă:
violetaaaa11 întreabă: