| simplegirl2 a întrebat:

O intrebare pentru fete:Voi va epilati, va da-ti cu ceara sau va radeti in zona intima.Care dintre ele si de ce?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Lama, desi vreau sa gasesc un salon unde sa fiu sigura ca e ok si sa merg sa ma ia cu ceara.

| anamariarot a răspuns:

Eu cu crema depilatoare, chiar daca pute rau si-mi vine sa-mi pun un cleste pe nas laughing). De la lama ma irit, iar cu ceara...nu pot suporta, desi ar fi mult mai bine. Ma bate gandul sa-mi strang bani si sa-mi iau epilator cu IPL. Majoritatea recenziilor sunt pozitive si nu m-ar deranja sa-mi creasca parul o data la cateva luni laughing

| christall a răspuns:

Daca se foloseste ceara, e o zona care doare fff rau, cea mai simpla si nedureroasa metoda e aparatul de ras. Trebuie facuta mai des, dar macar nu suferi.

| dragodana a răspuns:

Salut! Cu ceara, la salon.Este dureros, dar te inveti si, cu timpul, nu mai doare asa rau.

| volumexd a răspuns:

Cu ceara acasa e foarte dureros, nu incerca. Cel mai simplu e rasul, e mai usor, desi nu la fel de eficient.winking

| anonim000x a răspuns:

Acasa cu ceara(nivel de durere : de 3-4 ori mai rau decat pe maini)

| VladIrina a răspuns:

Eu sun pro ceară. Doare, ce-i drept, dar 2, 3 săptămâni nu ai treabă. Cu timpul te obișnuiești. Ideal ar fi să găsești o cosmeticiană drăguță care să te ia încet prima dată. Primele 2, 3 dăți e rău de tot, însă după devine suportabil.