Buna si eu am avut cosuri.Iti dau 2 sfaturi crema Zynerit e buna si Cutaden si leacuri babeste cum s-ar zice Ia o lamaie si zeama din ia puneti-o pe fata. Dati cu crema inainte de a iesi afara nu conteaza ce crema. Fata de perina trebuie schimbata la 2 sau 3 zilee.Am incercat si eu un remediu cu cirese zeama de la cirese contine vitamina C le-am luat si am luat jeama lor dar asta o poti face doar vara. Spalate des pe fata si nu brea sucuri cu acid nu manca mancaruri nesanatoase dulciuri.Eu am Zynerit si in 1 saptamana de cand il aplic si am o fata uscata a distrus toata bacteria de la mine de sub piele si ma spal din 5 in 5 minute. Sper ca te-am ajutat
Bună mie imi merge foarte bine cu usturoiul, il cureți, il tai pe jumătate un catel și îl freci pe coșuri.e foarte bun te va ustura putin dar e eficient
Va duhni daca o va face)
Nu va duhni pentru ca se va va spală logic pe fata după. ..sau poate tu nu te ai spala))))
Am avut si eu probleme cu cosurile si cautam ca si tine remedii naturale, dar crede-ma ca niciuna nu este buna asa cum sunt recomandarile facute de un dermatolog. Crede-ma ca am incercat toate remediile naturale de pe internet si acum doua sau trei luni am fost la dermatolog si mi-a recomandat o crema Ac de la avene si un gel mask si dupa o luna tot o crema hidratanta si mask gel plus si un gel de curatare. Iti spun ca cea mai buna metoda este sa mergi la dermatolog...proprie experienta.
Aandr33a întreabă: