anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

O metodă eficientă de a scăpa de petele de pe picioare, rămase de la firele de păr crescute sub piele? Cum să previn asta?

6 răspunsuri:
| Lisiele a răspuns:

Faci gomage.Cumperi i crema care are niste pietricele in ea si dupa fiecare baie te dai cu ea pe picioare.Freci in sus si in jos de cateva ori si apoi clatesti crema de pe piele.

| Piticoot18 a răspuns:

Gomage cu ulei de masline si cafea sau malai.

| Lola2013 a răspuns:

Daca pana acum te epilai cu lama, nu o mai face pentru ca lama nu smulge, ci taie si din cauza asta iti raman fire de par sub piele.

| Ramona2000264 a răspuns:

Si eu tot cu lama ma epilez, dar nu imi raman fire, am auzit multe persoane care au aceste fire si nu pot scapa de ele decat cu penseta. ciudat stiu. Poti incerca sa te epilezi cu un epilator care smulge, benzi cu ceara sau cu crema de epilat.

| MihaelaRaduIoana1990 a răspuns:

Buna,eu am avut problema asta mereu cu fire crescute sub piele, si culmea altele nu au deloc.Ei bine stii de ce avem fire de par sub piele pentru ca pielea noastra e foarte fina si subtire si nu se regenereaza repede dupa o epilare.Eu la fiecare epilare cu ceara cu lama cu epilatorul inainte folosesc un buriete aspru da aspru ca ariciu si imi frec piciorusele asa o jumatate de ora. apoi ma epilez si dau cu lotiune de corp pentru ca lotiunea e mai grasa ca crema de corp.Si asa eu scap de firele de sub piele, Insa pentru pete nu poti face mare lucru decat sa folosesti lotiune de corp pentru regenerarea pieli, petele se duc dupa maxim 1 luna 2 insa doar daca nu ai facut o alta pata in acelasi loc.Ps vreau luna viitoare sa imi cumpar aparat de epilat ITP sper sa reusesc sa scap de par forever

| Anisidora45 a răspuns:

Pai daca te faci cu bigul normal ca iti raman fire de par sub piele. Dar cel mai bine este sa te faci cu o crema epilatoare deoarece ea iti va lua firul de par in totalitate. Dar daca vrei sa te faci cu bigul exista un fel de creme speciale pentru cazul tau dar sunt foare scumpe, poti intreba la o farmacie.