O metoda putin dureroasa este ineficienta. Iar pe langa faptul ca vei ajunge sa te epilezi foarte des, radacinile firelor de par se vor ingrosa.
Buna! incearca epilarea definitiva. iti recomand Eva Salon http://evasalon.ro/ eu acolo am inceput sa fac si iti pot spune ca am avut rezultat de la prima sedinta.
Cea mai buna metoda pe care am gasit-o pana acum si da cele mai bune rezultate raportate la durere/durata in timp, este la un salon care utilizeaza metoda de depilare sugaring, pe baza de zahar. Nu doare, rezista mai mult, firul se subtiaza, pielea e mult mai fina datorita zaharului si implicit nu ramai cu niciun fel de iritatie. Pe langa aceasta rezista si mult mai mult timp.
Este o crema de epilat, care te ajuta sa te epilezi fara sa te doara.Cu aceasta crema se da si fratele meu. Sunt de mai multe feluri.Cauta pe la magazinele medicinale sau la farmacii (nu stiu sigur daca chiar se gasesc in farmacii sau magazine medicinale, dar cauta in continuare)Funda?
Cica exista epilarea definitiva, tot ce stiu este ca costisitoare si trebuie sa faci mai multe sedinte...
anonim_4396 întreabă:
Elsa9 întreabă: