Eu folosesc Vichy Normaderm Teint. Este bun, are acoperire mare, plus ca nu trebuie sa aplici prea mult. In general, FDT in nuante medii trebuie sa ai grija sa le intinzi foarte foarte bine, deoarece dupa cateva ore au tendinta de a se strange si de a forma acele cute neplacute portocalii. Daca ai senzatia ca nu se fixeaza bine, foloseste o pudra cu fixare ceva mai mare, ca sa nu ai probleme.O zi buna!
Nu prea folosesc fondul de ten[doar la ocazii speciale]iti mai acopera din imperfectiuni altceva nu face
Eu una ti-l recomand pe cel de la lancome mircle teint.Nimic nu se compara cu senzatia de fata libera, fara fond de ten pe ea....Acesta (lancome mircle teint) acopera orice imperfectiune, da un aspect mat tenului dar in acelasi timp da aceea luminozitate tenului, acel glow sanatos si cu toate acestea simti ca nu ai nimic pe fata. Intr-adevar este mai scump insa merita...
O seara frumoasa!
Fondul de ten uniformizeaza tenul..acopera petele imperfectiunile..nu-i rau sa-l folosesti mai ales daca ai vrea sa te vezi altfel in oglinda..insa nu in exces.
Pai..Sincer eu nu ma dau cu fond de ten. incerc sa fiu cat mai naturala! Are efecte normale..iti acopera cosurile, atat! Dar eu nu ma dau! SUCCES!