Ha ha ha. eu mereu, cea care nu mai puteam scapa de ele, acum am o fata neteda de parca nu am avut niciodata cosuri pe fata. Pai deci va spun eu cum am scapat de ele. De la inceput imi cumparam scruburi pentru fata, care nu ma ajutau deloc, doar imi facea fata rosie. Am incercat si cu creme, dar nu m-au ajutat deloc. Si nu vorbesc de creme si scruburi eftine, imi luam de la diferite firme bune. Si intr-o zi o prietena de-a mea mi-a zis sa-mi iau TENCURA DE GALBENELE din farmacie. Am inceput sa ma dau cu ea si prima luna m-a ajutat, dar apoi nu imi mai dadea nici un ajutor. Apoi am mers intr-o zi la o farmacie si am intrebat-o pe vinzatoare cu ce ma pot da ca sa scap de cosuri, si ea mi-a dat un fel de solutie, ca spirtu, care usuca cosurile. Se numeste LEVOMICETINA spirt. Aceasta solutie chiar m-a ajutat foarte mult. Trebuie sa-ti speli fata cu apa rece si sapun, apoi te masezi pe fata cu scrub si pe urma te dai cu aceasta solutie (pe vata). Dar eu nu foloseam scrub cumparat, imi faceam propriul meu scrub. Puneam intr-o cana o linguruta de faina si mesticam cu putina apa, si apoi imi masam fata, si acest scrub facut de mine mi-a facut fata ca de copil. Apoi ma dadeam cu aceasta solutie. Aceasta solutie e foarte eftina, cu un euro iti iai doua.Dar dezavantajul acestei solutii este ca e foarte amara, si in zilele cind te dai cu ea nu poti merge la intilnire haha. dar cred ca merita... o luna sa te dai in fiecare zi cu scrub si aceasta solutie iti face fata de copil. Apropo, nu am incercat niciodata cu lamiie, dar a incercat o prietena de-a mea si nu a ajutat-o. Adica sa te dai cu lamiie pe fata nu e rau, iti face fata frumoasa, dar asta nu inseamna ca te scapa si de cosuri. Si nu cred ca ar trebui si crema, ca nu toate cremele ajuta, eu cite am incercat si imi faceam mai rau, mereu mergeam cu fata ca o rosie din cauza acestor creme.
pa pa
Eu stiu ca lamaia ajuta la albirea tenului insa am auzit ca e si pentru. cosuri. Nu stiu ce sa iti spun da'ti si tu de cateva ori si vezi ce se intampla.
Well, am citit pe net ca favorizeaza aspectul tenului, dar nu cred ca ajuta la uscarea cosurilor. Daca vrei sa iuncerci fa-o doar o data pe saptamana (continutul sucului de lamaie itit inchide porii). *hope I helped ya*
Si eu foloseam foarte des este super buna, iti face fata foarte fina si imaculata! iti indic si tie daca ai probleme cu acneele: te pup
Poate ajuta, dar lucrul acesta depinde de fiecare tip de ten in parte.In orice caz,poti incerca fara retineri,este un tratament naturist si nu are ce rau sa faca. Aplica zeama de lamaie pe cosuri si las-o sa actioneze cateva ore,dupa care clateste-o cu apa calduta.Fa lucrul acesta de doua ori pe zi(o data dimineata si o data seara,inainte de culcare,si o lasi sa actioneze pana a doua zi).In cazul unui ten gras,sau mixt,nu va fi nevoie de crema dupa folosirea lamaii,dar in cazul unui ten uscat,ar putea fi nevoie de o crema usoara, fara ulei, in cazul in care va usca tenul.Numai bine.
Sa nu cumva sa incerci fara sa consulti un medic!
Si eu am o prietena care s-a dat cu lamaie si a facut o alergie oribila! Daca vrei sa nu mai poti iesii din casa da-te fara sa intrebi medicul.
Acum depinde de fiecare ten! Dar cel mai sigur e sa te duci sa te informezi!
Ralluca25 întreabă: